ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.5.2019 | 18:14

Άνθρωποι με φορτωμένο πρόγραμμα

Ακούω κάποιους ανθρώπους που αν τους ρωτήσεις τι έκαναν σήμερα ή το σαββατοκύριακο θα σου πουν ένα σωρό πράγματα. Δουλειά, χόμπι, επισκέψεις, έξοδος, καθαριότητα σπιτιού, δουλειές εξωτερικές, κτλ. Και απορώ πότε τα προλαβαίνουν όλα αυτά. Και γενικά δεν βαριούνται, δεν θέλουν να χαλαρώσουν; Θα ήθελα να ήμουνα και εγώ έτσι και να προχωράω.
6
 
 
 
 
σχόλια
Τα να ασχοληθεις με το χομπι σου ή να βγεις με φιλους ειναι χαλαρωτικο. Ξεκουραση δε σημαινει μόνο "δυο μερες ειμαι ξαπλα στον καναπε και κοιταω το ταβανι".Επιπλεον, εσυ (υποθετοντας οτι δουλευεις ολη τη βδομαδα) ποτε κανεις τις δουλειες του σπιτιου;!
Πρεπει επιτελους να απενοχοποιηθει η αδρανεια!!! Μετρον αριστον!!! Εχεις ποτε σκεφτει πως αυτοι που δεν μπορουν να χαλαρωσουν εχουν θεματα?? Γιατι το να εισαι συνεχεια σε δραση φανταζει κατι σπουδαιο??
Έχουμε πολύ περισσότερες αντοχές από όσο νομίζουμε! Σκεψου πως τα προλαβαίνει όλα μια εργαζόμενη μαμα. Αν ακούσεις το προγραμμα της θα απορησεις! Κ όμως τα καταφέρνει! Κ εσυ όταν θα σε «αναγκάσουν» οι συνθήκες θα τα καταφέρεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon