ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.6.2019 | 20:14

Απόψε

Άλλη μια φορά που νιώθω να χάνομαι από έρωτα για σένα.. δενομαι όλο κ πιο πολύ κ φοβάμαι περισσότερο..μη σε χάσω ..μη χάσω τη μαγεία σου,το θαύμα σου.. τη λάμψη των ματιών σου όταν με κοιτάνε.. τη λαχτάρα στο βλέμμα σου όταν πλησιάζεις..τη μυρωδιά σου όταν με αγκαλιάζεις... το νοιαξιμο που είναι σαν βάλσαμο στη ψυχή μου.. το χαμόγελο σου που με γαληνεύει..
2
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό ήταν χτες..!Σήμερα..; ή προχτές ας πούμε.. ή παραπροχτές;Αύριο; για αύριο ξέρεις; Τι; κάθε όποτε θυμάσαι σου βγαίνουν τέτοια συναισθήματα; ή κάθε...όποτε;!Έτσι είναι ο έρωτας, αλήθεια; ..γιατί εγώ νόμιζα οτι όταν είσαι ερωτευμένος, είσαι την κάθε μέρα που περνά..Εντάξει! Μπορεί να κάνω κ λάθος βέβαια..
Τι; Μόνο αυτά; Το χάδι του στα μαλλιά σου;Το άγγιγμά του που σε αναστατώνει;Την αύρα του που σε γαληνευει; Την ενεργεια του που σε συνεπαίρνει; Το μυαλό του που θαυμάζεις; Εμείς θα σας τα λεμε; Ανασκουμπωθειτε και γράψτε μια εξομολόγηση της προκοπής!Α. Και για τίτλο. Καημό το 'χω μια φορά αντί για "απόψε", να γράφει "μεσημεριατικο".Εκεί είναι ολη η ιστορία.
Scroll to top icon