ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.7.2019 | 20:24

Δε θέλω άλλο

Τον παρακαλάω να πάμε για μπάνιο, δύο εβδομάδες τώρα. Μένουμε 10 λεπτά από τη θάλασσα αλλά χρειάζεται αυτοκίνητο και δεν οδηγώ. Τον παρακαλάω να βγούμε για μία μπύρα έστω αλλά μου λέει ότι δεν έχουμε λεφτά. Δεν έχουμε αλλά δεν αντέχω άλλο μέσα στο σπίτι. Σιχτιρίζω την ώρα και τη στιγμή που ήρθα στο κωλοχώρι. Δε θέλω να χωρίσω αλλά δεν μπορώ άλλο εδώ, στο τίποτα, χωρίς δουλειά, χωρίς παρέες, χωρίς κάτι να κάνω, χωρίς να μπορώ να πάω μια βόλτα. Κοντεύω να τρελαθώ και κάθε μέρα νιώθω πως χάνω την όρεξή μου να προσπαθήσω για οτιδήποτε.
8
 
 
 
 
σχόλια
Άλλο ένα κλασσικό προφίλ γυναίκας από τα αρκετά βασικά προφίλ που υπάρχουν.Η γυναίκα χωρίς ενδιαφέροντα και ανεξαρτησία.Αδυνατεί να κάνει πολλά πράγματα μόνη της,χρειάζεται σχεδόν πάντα κάποιον από κοντά και όταν δεν τον έχει νιώθει μισή.Προτιμά τις μεγάλες πόλεις απλά για να βλέπει κόσμο,δε δείχνει καμία κατανόηση στις οικονομικές δυσκολίες της εποχής προκειμένου να βγει για το ποτάκι της,λες και αν βγει για ποτάκι θα καταφέρει και τίποτα στη ζωή της.Ακόμα και να χωρίσει το θεωρεί δύσκολη διαδικασία και σπάνια θα πάρει πρωτοβουλία για να το κάνει από μόνη της,ακόμα κι αν περνάει δύσκολα μέσα σε μία σχέση.Λυπάμαι τους άντρες που έχουν μπλέξει με τέτοιες.
Υπερβαλλεις. Ενα μπανιο ζητησε η γυναικα οχι να την παει με σκαφος στη Μυκονο. Κοπελα μου, αν δεν θελει να ερχεται αυτος μαζι σου, πηγαινε μονη σου. Ή βρες παρρεςνα πηγαινετε μαζι. Δεν εισαι σκυλος να σε βγαζει βολτα. Κι αν η συγκοινωνια δε βοηθαει, βγαλε ενα διπλωμα.
Μόνη σου να ασχοληθείς κ να πας βόλτα κ μπάνιο δεν μπορείς?? Τι είσαι? Κολλημένη με τον σύντροφό?? Πάρε την ελευθερία σου λίγο κοπέλα μου άμα είσαι κοπέλα!
Να είσαι σε σχέση είναι για να έχεις στο πλάι σου κάποιον....αλλά όχι για όλα. Αυτό είναι χαζομάρες γιατί άμα μια μέρα ο άνθρωπος φεύγει την πάτησες...χάθηκες. Επικίνδυνο! Πρόσεχε
Scroll to top icon