ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.7.2019 | 02:41

.....

Τον γνώρισα ούσα παντρεμένη. Μου έστειλε μήνυμα στο μεσεντζερ. Ήταν το πρώτο που έλαβα από άγνωστο. Ανιδεη εντελώς, απάντησα με αυτοκόλλητο στο αυτοκόλλητο που μου είχε στείλει πριν καιρό. Δεν πονηρευτηκα... Όταν το είδε, μου έστειλε μήνυμα. Δεν θυμάμαι ακριβώς τι μου είπε. Ξεκίνησε μια φιλική κουβέντα. Έγινε ο μακρινός μου φίλος, φίλος απ το πουθενά που άρχισε να με γοητεύει, να κερδίζει την εμπιστοσύνη μου και την χαμένη μου γυναικεία φιλαρεσκεια. Ο άντρας μου, με είχε ξεχάσει και βρέθηκε ένας άγνωστος, να μου θυμησει ότι είμαι νέα και ωραία. Ήθελε να με συναντήσει, εγώ όμως δεν τολμούσα. Δεν ήθελα με τίποτα να απατησω τον άντρα μου. Μου έλεγε ότι κ αυτό που κάναμε ήταν ένα είδος απιστίας. Δεν το δεχόμουν. Πως μπορούσα να απατησω τον άντρα μου, όταν τα χείλη μου δεν είχαν φιλήσει άλλον άντρα; όταν τα χέρια μου δεν είχαν ακουμπήσει άλλο σώμα;; Το μυαλό μου όμως οργιαζε!! Ταξίδευε κοντά του... Τον μύριζε, τον ένιωθε, τον ήθελε σαν τρελό. Του έλεγα τα πάντα, σε αντίθεση μ αυτόν που ήταν κλειστός σαν στρειδι. Μου έδινε συμβουλές, για το πως θα πλησιάσω ξανά τον άντρα μου, για το πως να κάνω υπομονή, φάση είναι θα περάσει έλεγε. Παντρεμένος και ο ίδιος, άπιστος πάντα. Ένιωθα τύψεις... Τύψεις για τον άντρα μου, αν και του είχα μιλήσει, του είχα πει ότι τον θέλω, έχω αναγκες... ο ίδιος απών. Τύψεις για την γυναίκα του... Όταν έπαψα να του μιλάω ερωτικά.. Όταν σταμάτησα να του στέλνω προσωπικές φωτογραφίες και μιλάγαμε μόνο φιλικά, μετά από καιρό με μπλόκαρε.. Ύστερα από 2μιση χρόνια... Άλλαξε όνομα στο προφίλ του κ έφτιαξε άλλο... Το είδα, δεν τον ενόχλησα ποτέ. Ένιωσα ηλιθια.. Προδομενη.. Του είχα εμπιστευτεί τόσα πολλά... Είχα εκθέσει τον άντρα μου σ αυτόν... Ήξερε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να τον συναντήσω ποτέ... Έχασα όμως και τον κολλητό μου... Μετά από 1 χρόνο μου έστειλε μήνυμα, σαν να μην άλλαξε τίποτα... Ο εγωισμός μου ικανοποιηθηκε. Δεν του απάντησα ποτέ. Κάθε μέρα όμως το παλεύω... Τον παρακολουθώ από μακριά.. Μπαίνω στον πειρασμό αλλά ο άντρας μου με κρατάει,, ξέρω ότι όλο αυτό ήταν λάθος και εγώ τυχερή που δεν αποκαλύφθηκε. Δεν υπάρχει όμως μέρα που δεν θα τον σκεφτώ.
8
 
 
 
 
σχόλια
Προτείνω να κάτσεις στα αυγά σου και να ασχοληθείς με τον άντρα σου και τον γάμο σου άμα θέλεις να τον σώσεις. Αν δεν σώζεται, τότε να χωρίσεις και να ψάχνεσαι όπως θέλεις.
Ηθικό δίδαγμα : Πότε μην απαντάτε με αυτοκόλλητο στο αυτοκόλλητο ενος αγνώστου. "Γυναικεία φιλαρέσκεια" . Θα δεχθώ ότι σαφώς στους εμφυλους κοινωνικούς ρόλους η νόρμα για τη γυναίκα είναι να είναι "ομορφη" " περιποιημένη" , να φέρεται γενικότερα με συγκεκριμένους τρόπους που "αρμόζουν "στο φύλο της κλπ . Θα δεχθώ ακόμη και ότι η φιλαρέσκεια μπορεί να εκδηλώνεται με διαφορετικούς τρόπους στα δύο φύλα. Πχ ένδειξη φιλαρεσκειας μπορεί είναι ο τύπος που κοιτάει με τις ώρες τα μπράτσα του στον καθρέφτη. Δε θα δεχθώ όμως τη φιλαρέσκεια ως νόρμα του γυναικείου φύλου, (παρά μόνο ως ρητορική ατόμων που την αντιλαμβάνονται ή την επιθυμούν ως τέτοια). Δεν είσαι φιλαρεσκη επειδή είσαι γυναίκα. Και αν αυτό αποτελεί έστω έναν κοινωνικό ρόλο δεν τον ενστερνίζονται όλες οι γυναίκες,ούτε και θα έπρεπε . Ούτε θα έπρεπε να χρησιμοποιείς το φύλο σου (έστω και όχι ως σύνολο από εγγενή χαρακτηριστικά αλλά ως κοινωνικό ρόλο) για να δικαιολογεις τις οποίες ανασφάλειες. Διότι περί αυτού πρόκειται. Και ποτέ στικερ και καραμέλες από αγνώστους.
Ο γάμος σου έχει τεράστιο πρόβλημα, αν δεν έχει ήδη λήξει. Σήμερα ήταν ο "κολλητός", αύριο θα είναι κάποιος άλλος. Ψάχνεις το σύντροφο που δεν έχεις και κανείς δε σε κατηγορεί.Κάνε μια ειλικρινή συζήτηση πρώτα με τον εαυτό σου και μετά με τον άντρα σου για το γάμο σας. Είστε μαζί ή απλά μένετε στο ίδιο σπίτι; Σε ικανοποιεί να έχεις σύζυγο-φαντασμα και να ψάχνεις κολλητούς στο ίντερνετ; Θες να σώσεις το γάμο σου; Ο άντρας σου θέλει;
Η απάντηση είναι ότι για κάποιους λόγους έχετε αποξενωθεί τόσο με τον άντρα σου που για να την "παλέψεις"ασχολείσαι ακόμα, νοερά, με κάποιον ο οποίος ήθελε να ζήσει άλλη μία περιπέτεια. Μέσα σε όλα για να αντιμετωπίσεις τις ενοχές σου, τον "βάφτισες" και ολίγον κολλητό,πράγμα που δεν υφίσταται βέβαια και τον εξιδανίκευσες ως άντρα όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές, για να μην πω όλες, όταν ξεκινάνε γνωριμίες από το ίντερνετ. Συμπέρασμα: .Δεν ασχολείσαι μαζί του ξανά για κανέναν λόγο (τουλάχιστον εγώ δεν βρίσκω ούτε έναν, αλλά δέχομαι και προτάσεις ;-) και ή που ψάξεις τρόπο να αφυπνίσεις τον γάμο σου όπως ειπώθηκε από serendi-pity, ή που θα πάρεις την απόφαση να χωρίσεις, αν δεν αφυπνίζεται με τίποτα, προκειμένου μελλοντικά να φτιάξεις την ζωή σου από την αρχή με κάποιον άνθρωπο ο οποίος θα σε γεμίζει και θα τον γεμίζεις πλήρως και δεν θα χρειάζεται να ψάχνεις υποκατάστατα συναισθηματικής κάλυψης δεξιά και αριστερά.
Φιλενάδα αντι να σκεφτεσαι καποιον τυπο που καποτε μιλουσατε στο ιντερνετ, μηπως καλύτερα να βρεις κανα τροπο να ξυπνησεις το γαμο σου? Πιο πρακτικό δε θα ηταν?
Scroll to top icon