ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.8.2019 | 17:25

Δεν αντεχω

Είμαστε 4 χρόνια παντρεμένοι με τον άντρα μου και γενικά θα χαρακτήριζα καλή την ερωτική μας ζωή. Είμαι έγγυος στον 5ο μήνα και οι ορμόνες μου έχουν χτυπήσει κόκκινο. Ο γιατρός μου έχει δώσει το οκ για επαφές αλλά ο άντρας μου έχει μουλαρώσει. Του έχει κολήσει οτι θα κινδινευσει το μωρό και από τότε που έμεινα έγγυος δε με έχει αγγίξει καν και δε θέλει ούτε να το συζητάμε πλέον. Βρε καλέ μου του λέω δε ξέρεις καλυτερα από το γιατρό, δεν παθαίνει τίποτα το μωρό, παραμένω και γυναίκα, βρε εκείνο βρε το άλλο, δεν πείθεται με τίποτα. Πιστέψτε με δεν αντέχω άλλο, το σώμα μου ζητάει την επαφή απεγνωσμένα. Εχω προσπαθήσει να τον προκαλέσω με κάθε τρόπο χωρίς αποτέλεσμα και με μικροεντάσεις. Τα όρια αντοχών μου τα έχω ξεπεράσει προ πολλού. Τι να του πω πια; Βοήθειααααα!
10
 
 
 
 
σχόλια
Σε θέλει αλλά φοβάται για το μωρό. Oι συζητήσεις απέτυχαν οπότε είναι ώρα για δράση. Πιθανολογώ οτι αυτό που τον φοβίζει για το μωρό είναι η διείσδυση και όχι η πράξη αυτή καθ' αυτή. Σίγουρα ο γιατρός θα σας έχει δώσει οδηγίες. Εκμεταλλεύεσαι το σώμα σου και επενδύεις σε εξάρτημα! Επιλέγεις τη στιγμή που πρέπει και ...ξεκινάς. Προετοιμάσου για φράσεις πανικού όπως "τι κάνεις εκεί", "δε σε νοιάζει το μωρό", κτλ. Μη δώσεις σημασία. Χρησιμοποίησε την πιο λάγνα και αποφασιστική σου φωνή και πες του "ή εσύ ή αυτό". Βάλε στο παιχνίδι και οποιαδήποτε φρασεολογία θέλεις. Όσο το σκέφτεται, συνέχισε να παίζεις ...απειλητικά με το σώμα σου. Θα υποθέσω επίσης οτι όσο πιο μεγάλο είναι "αυτό", τόσο μεγαλύτερο θα είναι το κίνητρο ...προστασίας του μωρού για τον "εσύ" :)Καλή διασκέδαση!
αντιεπιστημονικός -ή -ό [andiepistimonikós] Ε1 : που είναι αντίθετος με την επιστήμηΑν τα νερά σπάσουν πριν τον τοκετό και νωρίτερα από τις 37 εβδομάδες κύησης, αυτό ονομάζεται πρόωρη ρήξη θυλακίου και συμβαίνει κατά μέσο όρο σε 2 από τις 100 έγκυες (ποσοστό 2%).Κατά την επιστήμη, τα αίτια της πρόωρης ρήξης θυλακίου δεν έχουν διασαφηνισθεί. Κατά καιρούς έχουν αναφερθεί κάποιοι παράγοντες, η ύπαρξη των οποίων ενδέχεται να συνδέεται με αύξηση των πιθανοτήτων για πρόωρη ρήξη των υμένων:- Φλεγμονές στην περιοχή του κόλπου ή του τραχήλου- Πολυδράμνιο (όταν η ποσότητα αμνιακού υγρού είναι αυξημένη)- Παρουσία πλέον του ενός εμβρύων- Κάπνισμα- Ναρκωτικά- Αμνιοπαρακέντηση- Διατροφικά ελλείμματαΠρέπει όμως να σημειωθεί πως στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων πρόωρης ρήξης των υμένων δεν εντοπίζεται κανένας παράγοντας κινδύνου.[1] Cunningham, F (2014). Williams Obstetrics. New York: McGraw-Hill Education. pp. Chapter 23: Abnormal Labor. ISBN 978-0071798938.[2] Beckmann, Charles (2010). Obstetrics and Gynecology, 6e. Baltimore, MD: Lippincott Williams & Wilkins. pp. Chapter 22: Premature Rupture of Membranes, 213-216. ISBN 978-0781788076.[3] Practice Bulletins No. 139. Obstetrics & Gynecology. 122 (4): 918-930. October 2013. doi:10.1097/01.AOG.0000435415.21944.8f. PMID 24084566.[4] DeCherney, Alan (2013). Current Diagnosis & Treatment : Obstetrics & Gynecology. New York: McGraw-Hill Medical. pp. Chapter 14: Late Pregnancy Complication, section: premature rupture of membranes. ISBN 978-0071638562.
Δεν τραβάς μικρό λούκι, και δεν το λέω ειρωνικά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δικαιούσαι να γίνεσαι πιεστική - πώς θα σου φαινόταν να ήταν αντίστροφοι οι ρόλοι; Εξάλλου παρακαλετό κ@υλί ξινό γαμήσι - για να κάνω φεμινιστικό reclaiming ενός λαϊκού αποφθέγματος που στη συνήθη του μορφή θεωρείται σεξιστικόΦίλη μας έχεις δοκιμάσει τον αυνανισμό; Έτσι κι αλλιώς δεν το θεωρώ ότι είναι κάτι που απαγορεύεται ή πρέπει να αποθαρρύνεται σε μια σχεση. Στην τρέχουσα κατασταση όμως έχεις έναν παραπάνω λόγο! Δεν είναι ανάγκη φυσικά να το κάνεις μπροστά του. Ένα ντριν στο σεξ σοπ της γειτονιάς, και σε λίγες μέρες στην πόρτα σου με αντικαταβολή η λύση στο πρόβλημα!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon