ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.8.2019 | 19:03

..

7 χρόνια μόνη.. από επιλογή. Μετά από έναν επώδυνο χωρισμό συμφώνησα με τον εαυτό μου να μη ξανασυμβιβαστω με τα λίγα. Έχω αρχίσει και αναθεωρω γιατί έτσι όπως πάει θα μείνω για πάντα μόνη μου.
3
 
 
 
 
σχόλια
Σε καταλαβαίνω. Μπήκες στο φαύλο κύκλο να συγκρίνεις όλους με τον αγαπημένο σου. Το εξειδανικευμένο είδωλο νικούσε ως τώρα. Αν έκανες την εσωτερική σου διερεύνηση είναι καιρός να τον αφήσεις πίσω. Κράτα την αγάπη σε μια γωνιά μέσα σου και προχώρα.
Το "δε συμβιβάζομαι" φοβάμαι ότι είναι πολλάκις άγονο, και σε εγκλωβίζει σε μια στείρα άρνηση. Κάθε σχέση εμπεριέχει εν σπέρματι το συμβιβασμό, τον αμοιβαίο συμβιβασμό. Εκτός τούτου, ουδείς τέλειος, ούτε εμείς. Και καμία φορά, εξιδανικεύουμε ημάς κρίνοντας όλους τους άλλους αφ' υψηλού, αδικώντας πολλούς με την επίκληση μιας έλλειψης πνεύματος συμβιβασμού. Δες καθαρά κάθε άνθρωπο, χωρίς σύγκριση με το παρελθόν.
Scroll to top icon