ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.8.2019 | 11:04

Απορία το έχω

Διαβάζω κάτι εξομολογήσεις που λένε " είμαι 20 πήγα εκεί και ένιωσα σαν 40 χρονων " και άλλα τέτοια μαργαριτάρια. Ρωτάω λοιπόν πως γίνεται να ξέρεις πως μπορεί να νιώθει ένας 40ρης, ένας 50αρης και ένας μεγαλύτερος σου από τη στιγμή που δεν έχεις φτάσει τα χρόνια του; Καλύτερα να μιλάμε για αυτά που είμαστε ήδη γνώστες. Υ.Γ: Δεν ανήκω στις παραπάνω ηλικίες. Δεν μιλάω για ηλικίες που δεν έχω προσωπική εμπειρία. Κάποιες καταστάσεις πρέπει να τις ζούμε για να τις κρίνουμε.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ρε παιδί μου σχήμα λόγου είναι. Κάτι συμβολίζουν γενικότερα αυτές οι ηλικίες (όπως και κάθε ηλικία συμβολίζει κάτι) και το παίρνουν ως δεδομένο. Άλλωστε πολλοί άνθρωποι γύρω μας επιβεβαιώνουν κάποια ηλικιακά στερεότυπα. Πολλοί νέοι άνθρωποι μιλάνε κρίνοντας με βάση το πως είναι οι γονείς τους για παράδειγμα. Δεν είναι αλήθεια ότι πολλοί άνθρωποι 40 και 50 χρονών συμπεριφέρονται σαν να είναι πολύ μεγαλύτεροι; Δεν πρέπει να φτάσεις ο ίδιος σε κάποια ηλικία για να είσαι σε θέση να κρίνεις ή έστω να ψυχανεμιστείς πως θα είναι. Είναι αλήθεια όμως ότι πολλά νέα παιδιά σήμερα σέρνονται, είναι αναποφάσιστα και δεν παίρνουν πρωτοβουλίες. Αυτός είναι ένας παραπάνω λόγος να ξέρουν πως θα νιώθουν 20 χρόνια μετά χα χα χα χα. Σου λέει εδώ ΤΩΡΑ και τα έχω παίξει, που να περάσουνε και τα χρόνια. Δεν έχουν και άδικο.(:
Scroll to top icon