ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.8.2019 | 23:04

Προτιμήσεις

Ειμαι ομοφυλόφιλη και απευθύνομαι σε πολλές ομοφυλόφιλες κοπελες που βλέπω πχ στο "σε αναζητώ" της lifo ,να γράφουν ότι ψάχνουν κοπέλα με θηλυκή εμφανιση αυστηρά και τίποτα λιγότερο, γιατί είναι και εκείνες θηλυκής εμφανισης και δεν συμβιβάζονται με κάτι άλλο. Αρχικά ,δεν καταλαβαίνουν ότι προσδιορίζοντας την εμφάνιση μιας γυναίκας ως "θηλυκη" και διαχωρίζοντας αυτές τις γυναίκες από άλλες,εκφράζονται ρατσιστικά και υποβαθμίζουν το ίδιο τους το φύλο. Πέρα από αυτό ,τι σημαίνει θηλυκή εμφανιση ,πώς το προσδιορίζουν αυτές οι κοπέλες; Θηλυκή είναι κάθε γυναίκα ,είτε έχει κοντά ειτε μακριά μαλλιά,είτε φοράει τακούνια ή φοράει γαλοτσες, είτε έχει ψεύτικη βλεφαρίδα ή δεν ξέρει τι είναι το eyeliner. Σταματήστε πια να βάζετε τους ανθρώπους σε κατηγορίες και ψάξτε ανθρώπους που σας κάνουν να περνάτε όμορφα. Μια κοπέλα "θηλυκής" εμφανισης.
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, δηλ θα πεις στην άλλη πως θα εκφράζει τα θέλω της ;Μπορεί επίσης να πει ότι την θέλει μελαχροινή ή ξανθιά. Η κοντή/ψηλή κλπΥπάρχουν άνθρωποι που τους ελκύουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.Και όπως το είπες θυληκές είναι όλες οι γυναίκες. Αλλά εμφανισιακά αυτό δεν αποτυπώνεται πάντα. Όπως ακριβως και στους άνδρες ομοφυλόφιλους, άλλοι έχουν πιο αρρενωπά χαρακτηριστικά και κατ επέκταση εμφάνιση και άλλοι πιο θυληπρεπή εμφανιση.
Δηλαδή για να μην υποβαθμίζει το φύλο της (κατα την άποψη της εξ.) και να μην χαρακτηριστεί ρατσίστρια θα πρέπει να καταλήξει σε κάποια που δεν θα της αρέσει ?Ωραίες είστε μερικές.
Scroll to top icon