ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.9.2019 | 13:42

...

Γιατι καθε φορα που βγαινω με καποιον το μονο που φαινεται να τους απασχολεί ειναι το να γινει κατι μεταξυ μας; Πολυ πιθανόν για να εχουμε βγει αρεσει ο ενας στον αλλον εμφάνισιακα αλλα δεν υποτίθεται οτι βγαινουμε και για να γνωριστουμε; Ημουν με εναν ο οποιος ξεκίνησε να με φιλαει και καποια στιγμη του λεω οτι πρωτη φορα βγαινουμε οποτε ας πουμε και τίποτα. Γυρναει φουλ ξενερωμενος και μου λεει: "Τι θες να πουμε;" με τα χερια σταυρωμενα σαν να μου λεει οτι δεν υπαρχει κατι να πουμε ετσι κι αλλιως.Λες και δεν μπορουμε να κανουμε μια συζήτηση σαν φυσιολογικοι ανθρωποι. Ξερω οτι ακουγεται χαζο αλλα αυτο με κανει να νιωθω ασχημα για τον εαυτο μου. Νιωθω οτι περα απο την εμφανιση μου δεν βρίσκει κάποιος κατι αλλο ενδιαφέρον πανω μου. Ειναι ελαχιστες οι φορες που βγηκα με καποιον συζητησαμε, γελασαμε και περασαμε πραγματικα καλα. Αυτο δεν το βρισκεις ευκολα.
10
 
 
 
 
σχόλια
Kαλά μην είσαι κι απόλυτη. Υπάρχουν άλλοι που συζητάνε και γνωρίζονται και περνάνε τέλεια και τελικώς είναι 2 χρόνια μαζί και δεν μπαίνει π ο τ έ ο σύρτης στ'αυλάκι. Εκεί θ'ανησυχούσες για άλλα πράγματα. Και θα ήταν πολύ πολύ σοβαρά.
Την ερχόμενη Τετάρτη.Στις 11!Μην πας και στηθείς έξω από το σχολείο σου μεθαύριο.(Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την αντιληπτικη τους ικανότητα...)
Scroll to top icon