ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.9.2019 | 23:40

;;

Να ρωτήσω εγώ κάτι ; Πως προχωράς τη ζωή σου και κανεις σχέση με κάποιον όταν ακόμα σκέφτεσαι τον πρώην που είχατε σχέση πριν χρόνια ; Δηλαδή αν δεν καταφέρω να τον βγάλω ποτε απ το μυαλό μου τι σημαίνει αυτό;;ότι δεν θα παντρευτώ ποτέ κανέναν άντρα ; Πάντως το να τα ξαναβρούμε είναι αδύνατον. Έχουν περάσει παρα πολλά χρόνια. Ούτε που θα με θυμάται εκείνος ..
5
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ξέρω πως προχωράς όταν ελπίζεις ο πρώην να σε θυμηθεί και το προσμενεις. Το πρώτο βήμα είναι να εστιάσεις στο γιατί εσύ δεν αποδομεις την φαντασιακή σου σχέση με τον πρώην.Υ. Γ. Δεν χρειάζεται ο πρώην να μην άξιζε κτλ, αποδοχή της πραγματικότητας και αυτογνωσια χρειάζεται.
Ο επόμενος και ο κάθε επόμενος δε θα πρεπε να παίρνει ρόλο "αντικαταστάτη του πρώην" ούτε να λειτουργεί ως υποκατάστατο του. Αν τα αισθήματα που ένιωσες για κάποιον ήταν όμορφα και πολύ δυνατά δεν τα ξεπερνάς ποτέ ολοκληρωτικά. Απλώς με την πάροδο του χρόνου αποδέχεσαι την πραγματικότητα και όταν προχωρήσεις, οτιδήποτε σχετίζεται με το άτομο αυτό, σου μένει ως ευχάριστη ανάμνηση
Aυτο αναρωτιεμαι και εγω.Οι μερες,οι μηνες και τα χρονια παιρνουν και εξακολουθουμε να μενουμε κολλημενοι σε μια τελειωμενη ιστορια.Ευελπιστω πως καποια στιγμη θα βρεθει ο "ιδανικος" που θα μας κερδισει και θα μας κανει να ξεχασουμε το παρελθον.Καλη δυναμη!
Scroll to top icon