ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.10.2019 | 22:58

ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ-ΝΟΤ

Γνώρισα ένα παιδί σε ένα νησί περάσαμε υπέροχα και είπαμε να το πάμε για σχέση με το που γυρισουμε Αθηνα !Σωστός κύριος αυτός και όταν βγαίνουμε όλα καλά και όλα ωραία και γενικά έχουμε πολύ χημεία! Οκ και οι δύο εργαζόμαστε και έχουμε τα χομπυ μας αλλά κάποιες φορές με γράφει , μπορεί να μην μιλήσουμε για κανένα 12 ωρο και γμτ να πω ότι δουλεύει εκείνη την ώρα να πω εντάξει αλλα δεν ξερω τι στο καλο κανει! Προς το παρόν του έχω δείξει έναν πολύ χαλαρό χαρακτήρα και γι'αυτό δεν θέλω να του γκρινιάξω! ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΚΆΣΩ ΕΙΜΑΙ ????
6
 
 
 
 
σχόλια
Πολλά συνήθως βλέπω και δεν μαρέσει. Εγώ λέω κάτι προφανές. Ότι δεν χρειάζεται να μιλάς με τον άλλον 24ωρες το 24ωρο που είναι και το λογικό. Η χαλαρότητα που αναφέρεις δεν ξέρω πού ακριβώς κολλάει. Τώρα αν εσύ θεωρείς "κάτι χαλαρό" σε σχέση , επειδή δεν μιλάνε ολημερίς σερί, μάλλον υπάρχει πρόβλημα.
μην βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα. Προφανώς δεν είναι λογικό να μιλάς με τον άλλον όλη μέρα κ όλη νύχτα αν δεν ζείτε και μαζί. Για την εξ. λέω που επιβεβαιώνει αυτό που έχω παρατηρήσει κι εγώ (στον μικρόκοσμο μου)."Προς το παρόν του έχω δείξει έναν πολύ χαλαρό χαρακτήρα Πηγή: www.lifo.gr"Το οτι το παίζει χαλαρή ενώ δεν είναι καθόλου χαλαρή στην ουσία. Ε, Κι εγώ αυτό έχω παρατηρήσει οτι όσοι το παίζουν χαλαροί, ιδιαίτερα δε και με βαρύγδουπες δηλώσεις, μόλις μπουν σε σχέση που τους καίει κάθε άλλο παρά χαλαροί είναι.Αnyways, καληνύχτες.
Scroll to top icon