ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.10.2019 | 12:24

Αγάπη μετά από χωρισμό;

Γίνεται να νιώθεις ότι αγαπάς κάποιον με τον οποίο δεν θέλεις να είσαι μαζί; Να τον αγαπάς ως άνθρωπο; Και να θέλεις να του το πεις; Και δεν το κάνεις γιατί εκείνος βιώνει έντονα συναισθήματα ακόμα και ίσως δεν του κάνει καλό;
11
 
 
 
 
σχόλια
Προς TheSaintSir Τα χρόνια ήταν πολλά που σπατάλησα και επένδυσα σε λάθος άτομο και δεν γυρίζουν πίσω. Έπεσα σε λάθος χέρια και ήμουν άπειρη, τα έβλεπα αλλιώς και με εξαπατούσε παίζοντας με τη ψυχή, τα όνειρα και τα συναισθήματά μου. Φυσικά από πέρυσι delete και αηδία και πραγματικά χαίρομαι που απαλλάχτηκα, αλλά έχασα πολλά που μπορεί να ήμουν αλλού τώρα με κάποιον που θα άξιζε αληθινά. Τώρα κοιτώ μπροστά και μου εύχομαι το καλύτερο.
κ βεβαια γινεται.αν εχεις περασει χρονια με εναν ανθρωπο κ απλα το εχετε ληξει γιατι εχει κανει τον κυκλο της η σχεση,τι παει να πει οτι δεν ενδιαφερεσαι κ δεν τον αγαπας;;τι ειναι κουμπι,το πατας κ οφ;το αν θα το πεις...χρειαζεται;..
Οι άνθρωποι ενώνονται κ χωρίζουν, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτομάτως παύουν να νιώθουν πράγματα για τον άλλον. Η αγάπη, απ την άλλη, έχει πολλές μορφές... κ οι χωρισμοί πολλούς λόγους... δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι απορρίπτεται το άτομο (ακόμη κ αν οι περισσότεροι άνθρωποι το νιώθουν έτσι)Αλήθεια όμως γιατί να θέλεις να του το πεις; Τι είδους "ανάγκη" θα σου καλύψει μια τέτοια κίνηση;
Προσωπικά δεν νιώθω τίποτα και ούτε με ενδιαφέρει γιατί πολύ απλά δεν ήταν άνθρωπος αλλά ένα ηλίθιο και αηδιαστικό τέρας. Δεν νιώθω τίποτα σαν να μην τον ήξερα ποτέ. Ένα απλό χ και όλα καλά.
Ναι, αλλά έχασα το μπαμπά μου και μου στοιχίζει πολύ. Όταν ο άλλος σου ασκεί βία μέσα σε πένθος διμήνου, δεν θέλει και πολύ να καταλάβεις τι ζώο είναι. Στα δύσκολα φαίνεται το ποιόν του άλλου. Εκεί πέφτουν οι μάσκες και φαίνεται η σαπίλα.
Ναι, αλλά έχασα το μπαμπά μου και μου στοιχίζει πολύ. Όταν ο άλλος σου ασκεί βία μέσα σε πένθος διμήνου, δεν θέλει και πολύ να καταλάβεις τι ζώο είναι. Στα δύσκολα φαίνεται το ποιόν του άλλου. Εκεί πέφτουν οι μάσκες και φαίνεται η σαπίλα.
το ξέρω, λυπάμαι που δεν στάθηκε αντάξιος των περιστάσεων, θα έπρεπε να δείξει στοργή και να σε στηρίξει. Αλλα για καλό σου ήταν, στο έχω ξαναγράψει, φανηκε ο χαρακτήρας του, δεν θα το ειχες δει αλλιως και θα σπαταλουσες τον χρόνο σου σε μια τετοια σχεση.
Scroll to top icon