ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.12.2019 | 18:10

Σκέψεις..

Νιώθω ότι δεν έχω όρεξη. Για τίποτα.Νιώθω ότι ποτέ δεν είχα όρεξη για τίποτα.. Δεν είμαι κοινωνικό άτομο, αλλά πάντα είχα παρέα. Λίγα άτομα αλλά είχα. Ωστόσο δεν νομίζω ότι εγώ γι αυτούς είμαι ευχάριστη παρέα.. πιστεύω πως φαίνεται ότι δεν έχω όρεξη και ενδιαφέροντα. Και η αλήθεια είναι ότι με νοιάζει περισσότερο που δεν έχω κι όχι ότι αυτό φαίνεται. Εξάλλου ο,τι και να κάνουμε, όσο και να προσποιουμαστε, πάντα βγάζουμε τον αληθινό μας εαυτό. Και θέλω ο αληθινός μου εαυτός να είναι άλλος.. Πολλές φορές νιώθω ότι πνίγομαι, όλο λέω ότι θα κάνω πράγματα μπας και βρω κάπου ενδιαφέρον κι όλο δεν κάνω. Και φυσικά μπαίνω στο τρυπακι να συγκρινομαι με τις φίλες μου και αυτό με ρίχνει παραπάνω. Πιστεύω πως έχω κατάθλιψη και πως η μόνη λύση είναι η ψυχοθεραπεία. Θέλω να νιώσω καλύτερα, θέλω να έχω όρεξη για ζωή και να βρω τον εαυτό μου..Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο.
4
 
 
 
 
σχόλια
Συγχαρητήρια για την συνειδητοποίηση! Προτείνω ένα βιβλίο γνωστικής συμπεριφορικής προσέγγισης για πριν, κατά την διάρκεια, ή/και μετά την ψυχοθεραπεία: "Feeling good" του David D. Burns (στα ελληνικά "Αισθανθείτε καλά!" από εκδόσεις Πατάκη, χωρίς να κάνω διαφήμιση).Καλή τύχη. Αφού το θέλεις, θα βρεις τον δρόμο για να νιώσεις καλύτερα :-)
Scroll to top icon