ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.12.2019 | 19:50

Να ήξερε μόνο...

Πόσο ερωτευμένη είμαι μαζί του. Πώς χτυπάει η καρδιά μου στην σκέψη του, πόσα πράγματα θα έκανα για εκείνον. Θέλω να ξυπνάω μαζί του, να τον περιποιούμαι, να συζητάμε και στο τέλος της ημέρας να ξέρω πως θα βρεθώ στην αγκαλιά του ξανά. Μέχρι και στο εξωτερικό θα έφευγα μαζί του, όπου είναι στα μελλοντικά του σχέδια. Ακόμα και να μην συμβούν όλα αυτά τα ωραία, θα ήθελα έστω να του μιλάω τυπικά να ξέρω ότι είναι καλά. Ξέρω πως όλα αυτά ακούγονται κλισέ αλλά τα αισθάνομαι μέσα από την καρδιά μου. Του έχω ήδη εκφράσει τα συναισθήματα μου (πιο μαζεμένα όμως για να μην τον τρομάξω) και εκείνος δεν θέλει να δεσμευτεί.. Παρόλα αυτά βρισκόμαστε στο φιλικό. Με πονάει πολύ που πρέπει να προσποιούμαι την άνετη και την χαλαρή ενώ λιώνω όταν τον βλέπω. Μακάρι στο μέλλον να νιώσει έστω και λίγο έρωτα για μένα. Μακάρι.
1
 
 
 
 
σχόλια
Καλά το πήγαινες στην αρχή, μέχρι που έγραψες το παρακάτω:«όπου είναι στα μελλοντικά του σχέδια»…Παρακαλάς να σε ερωτευτούν ρε κοπέλα; Και είσαι διατεθειμένη να ακολουθήσεις τα μελλοντικά σχέδια κάποιου άλλου;Ο τύπος απ ότι γράφεις το ξεκαθάρισε.Αυτό το «φιλικό», ελπίζω να εννοείς καφεδάκια μόνο.
Scroll to top icon