ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.1.2020 | 06:07

......οταν νιωθεις ασχημα και μονο που υπαρχεις

Του ειπα θελω να τον βλεπω συχνοτερα μου ειπε κι εγω.Μεχρι τωρα ειχαμε κατι πολυ χαλαρο.Δεν αλλαξε κατι ενιωθα πολυ ασχημα ξενερωνα δεν αντεξα του κανα μια μικρη κουβεντα,μου ειπε περιμενα ποτε θα μου κανεις θεμα γι αυτο γιατι σε εβλεπα που ενιωθες περιεργα...μου ειπε οτι προσπαθησε να το δει λεει αλλιως αλλα δεν νομιζει οτι μπορει...οποτε του ειπα να το αφησουμε μου ελεγε αυτο εξαρταται απο σενα,απο τη μια μου ελεγε δεν μπορει να το δει αλλιως απο την αλλη ελεγε δεν ξερω μπορει και να εξελιχθει αλλιως οτι ειμαι ομορφη εξυπνη περναει πολυ καλα μαζι μου μπλα μπλα αλλα δε λεει και ουαου δλδ εγω για να ειμαι με καποιον θα πρεπει να ειμαι ουαου σε ολα?εμενα με μπερδευει αυτη η συμπεριφορα και με κανει να αισθανομαι πολύ ασχημα με τον εαυτο μου.ολο μου ελεγε ηθελα τοσο πολυ να σε δω αλλα ειχες ενα υφος περιεργο ε λογικο ρε φιλε αφου με κανεις να νιωθω σκουπιδι.. γιατι δεν το ξεκαθαριζε αφου με εβλεπε πως δεν ενιωθα καλα και περιμενε απο μενα?οταν του λεω θελεις μονο σεξ απο μενα και αυτο δεν με κανει να νιωθω ωραια με τον εαυτο μου μου λεει οχι πως οχι?αφου δεν κανουμε τιποτα αλλο μαζι βρισκομαστε κανουμε σ.. μιλαμε λιγο και αιντε κοριτσακι μου το δρομο σου και καλα δε λεω οκ σημερα ομως εφυγα μια η ωρα το βραδυ απο κει απο ενα σπιτι εκτος κεντρου ητανε κουρασμενος μου λεει ηρθα να σε παρω γιατι ηθελα να σε δω πολυ δε θελω να σε γυρισω δεν ειμαι ταξιτζης αλλα δεν ειναι τοσο μεγαλη υποχρεωση να μεινω για ενα βραδυ στο κατω κατω αμα δε με ηθελε διπλα του ας κοιμοτανε σε αλλο δωματιο δεν προβληματιστηκε καθολου που θα παω μεσα στο κρυο χωρισ λεωφορεια μονη μου?κι αν δεν ειχα λεφτα για ταξι θα περπατουσα μια ωρα? Βαρεθηκα να ειμαι ολη την ωρα με ανθρωπους που με κανουν να αισθανομαι σκατα μονο σε εμενα αυτη η συμπεριφορα θυμιζει ανθρωπο μαλακα που κοιταει μονο την παρτη του?
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ξέρω τι είναι αυτός, αλλά γιατί δεν χωρίζεις. Δεν σου τάζει έρωτες και είναι πολύ τιμιο από την στιγμή που δεν το νιώθει. Πάντως, πολύτιμη πρέπει να κάνεις εσύ τον εαυτό σου να νιώθει. Άμα περίμενα από άντρα(χωρίς παρεξήγηση), θα μουν το μεγαλύτερο χρόνο της ζωής μου δυστυχισμένη. Υ. Γ. Όταν κάτι δεν μας καλύπτει, το καθόλου είναι μια καλή επιλογή.
Παιδιά, είναι απλά τα πράγματα. Όταν δεν είστε έτοιμοι για κάζουαλ σχέσεις, μην τις κάνετε. Ειδικά, με την πονηρή ελπίδα/ψευδαίσθηση ότι στην πορεία θα κάνετε τον άλλον να αλλάξει άποψη, με τις χάρες σας. Ναι, γίνεται ο κάζουαλ σύντροφος ανταποδώσει τα συναισθήματά σου και να σε ερωτευτεί στην πορεία και να περπατάτε σφιχταγκαλιασμένοι στο ηλιοβασίλεμα. Αυτό γίνεται σπάνια, όμως.Όμορφα και ωραία και έντιμα κόβεις κάθε επικοινωνία και βάζεις πλώρη για κάτι που είναι πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά ψάχνεις. Δεν χρειάζονται κατηγόριες, υποβιβαστικά συναισθήματα και λοιποί χαρακτηρισμοί επιπέδου ταινίας ΚΛΑΨ ΦΙΛΜΣ.
Scroll to top icon