ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.2.2020 | 16:01

??

Ζω σε μια αλλη πολη εδω και δυο χρονια με το αγορι μου.Περασαμε πολύ καιρο πνιγμενοι στη ρουτινα, χωρις φίλους, χωρις παρεες, χωρις εξοδους. Ειχα βαρεθει αφόρητα, αλλα αυτο αλλαξε πριν κανα 2 εβδομαδες. Γνωριστηκαμε λοιπον με μια παρεα(ζευγαρια κυριος). Περναμε πολυ ωραια βγαίνουμε βολτες, πινουμε καφε στα σπιτια μας τις πιο ησυχες μερες και με τα κοριτσια ενιωσα πολυ οικειότητα, σα να τις ήξερα χρονια. Και αυτες το ιδιο απο οσο μου ειπαν. Οι 2 απο αυτες ειναι κολλητες χρονια, με αυτες κανω κυριως παρεα. Προχθες λοιπον πηγαμε στο σπιτι της μιας απο αυτες τις 2 καλες φιλες να πιουμε καφε. Σε καποια φαση λοιπον ψαχναμε το κινητο στο καναπε οπου καθομασταν και επειδη μας ειχε πιασει ενα νευρικο γελιο(ηταν η στιγμη που ειχαμε ανοιξει το κουτακι με τις μλκιες), καθως λοιπον ψαχναμε το κινητο χουφτωσα για πλακα τη μία. Αυτη λοιπον μου λεει τι κάνεις και τις λεω ξεκολλα ρε για πλακα (με τις φιλες μου το καναμε συχνα για πλακα, ειμασταν πολυ χυμα). Ε απο κεινη τη στιγμη και μετα για το υπολοιπο δυωρο που πιναμε καφε σα να παγωσε λιγο το κλιμα.. Η τουλαχιστον εμενα μου φανηκε γτ ειμαι ενοχικη γενικά. Το σκεφτομουν λοιπον και ντραπηκα πολυ, φοβηθηκα οτι παρεξηγηθηκα και φοβαμαι οτι θα χασω τη παρεα αυτη, η θα ξεκοψουμε τα πολλά πολλα απο αυτο. Σημερα εχουμε τη καθιερωμένη συνάντηση αλλα σκεφτομαι να μη παω, ντρεπομαι πααρα παρα πολυ. Σας φαίνεται υπερβολικο εσάς?
3
 
 
 
 
σχόλια
Κοριτσι πηγαινε κανονικά και πες ακριβώς οτι ειπες και σε μας..Πες συγνώμη για τις προάλλες, αλλα με τις κολλητες μου στον τοπο μου για πλακα χουφτωνομασταν σα να ρίχνουμε σκαμπηλια στα οπισθια οπως μας έριχναν οι γονεις μας παλια. Ένιωσα οικεια μαζι σας και μου βγηκε αυθορμητα απο συνήθεια. Σας παρακαλω να με συγχωρεσετε και ζητω συγνωμη. Προς Θεου μην παρεξηγηθεί η χαζη μου κίνηση. Και τέλος...Το σβηνεις και προσεχεις απ εδω και περα.
Δεν ξεπερναμε ετσι τα προσωπικά ορια των αλλων ανθρώπων , ιδιαιτερα οταν δεν τους ξερουμε καλα. Απλά πες της συγγνωμη και δώσε μια ειλικρινή εξηγηση και αλλη φορά πιο προσεκτική. Αν την αποφύγεις, νομιζω θα γινουν χειροτερα και ακομη πιο ψυχρα τα πραγματα.
Scroll to top icon