ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.3.2020 | 05:09

Μετανιωσα

Βγαίνω με ένα παιδί εδώ και 4 μήνες και σήμερα του είπα τι νιώθω για αυτόν, δλδ ότι έχω ξεκινήσει να τον νοιάζομαι και να δένομαι μαζί του και η απάντηση του ηταν απλά ένα Οκέι. Ύστερα μου είπε ότι τον κουράζουν τα λόγια και θέλει να δει πράξεις. Ναι δεν αντιλέγω αλλά μπορεί να είναι πιο ευγενικός απέναντι σε ένα άτομο που του εκφράζει τα συναισθήματα του και όχι να απαντάει έτσι. Με κάνει να νιώθω χαζή και να κλεινομαι στον ευατο μου έτσι αλήθεια μετανιώνω που του ανοίχτηκα.
6
 
 
 
 
σχόλια
Θα γίνω αδιάκριτος... η σχέση έχει προχωρήσει; Ή τους τέσσερις μήνες μόνο βγαίνετε; Νομίζω αλλού θέλει να το πάει λέγοντας "πράξεις" και ο νοών νοείτω...
Η απαντηση οκ μετα απο μια εξομολογηση ειναι το λιγοτερο που μπορω να πω 'αδειασμα'.Εκτος αυτου ζηταει να του δειξεις πραξεις και οχι λογια...πολυ εγωιστικη συμπεριφορα θα ελεγα οτι μαλλον ειναι κομπλεξικος και ειχε κακες εμπειριες στο παρελθον και καχυποπτος..μην του δινεις την αξια αυτη γιατι ενας ανθρωπος που αξιζει τον κοπο δεν απανταει ετσι..ισα ισα που δειχνει οτι θελει να γινει χειριστικος και αν εσυ δινεις πραγματα σαν βλακας θα βρει να πατησει σε κατι που δεν εκανες...αξιοπρεπεια και μαζεψου..κανεις καλοκαγαθος αντρας που εχει καλες προθεσεις δεν απανταει ετσι..
Το πως θα εκφραστεί είναι δικό του θέμα. Πρόσεξε δεν τον δικαιολογώ. Αλλά εσύ περίμενες νια διαφορετική αντιμετώπιση για αυτό το λόγο στεναχωρήθηκες. Εγώ κάτι τέτοιες στιγμές τις βλέπω σαν δώρο. Καταλαβαίνεις τι ανθρώπους έχεις απέναντι σου.
Scroll to top icon