ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.3.2020 | 19:31

Είμαι ηλίθιος.

Λάθος μέρα για μοναχική έξοδο. Δεν υπολόγισα ότι τα μαγαζιά εδώ θα είναι γεμάτα από κόσμο και φασαρία, που δεν αντέχω κι ότι δεν κολλάω σε αυτά.Αλλά σαν δε φτάνει αυτό... Είμαι σχεδόν 23 και καθώς περπατάω σε αυτή τη λάθος βόλτα, αναρωτιέμαι αν διάφορες γυναίκες που μοιάζουν στη 44χρονη που είναι αποθηκευμένο μου, είναι η ίδια. Αυτό είναι η επιτομή της ηλιθιότητας. Γιατί πάνε και 5 χρόνια από τότε που την ερωτεύτηκα και 2 από την τελευταία φορά που της μίλησα. Είναι ηλίθιο. Είμαι ηλίθιος. Και είναι και μια κοπέλα που μιλάμε τόσο, μα τόσο θερμά... Αλλά είναι διαδικτυακό και δε ξέρω αν θα βγει κάπου... Δε θα βγεί, μέχρι και φωτογραφίες φοβάται να ανταλλάξουμε, παρά τα άλλα λόγια της... Δε ξέρω αν μπορεί το οτιδήποτε να βγει κάπου ώρες - ώρες, γιατί είμαι πραγματικά μοναχικός άνθρωπος και πιέζομαι εύκολα. Και πώς γίνεται κάποιος σαν εμένα να έχει κι απωθημένο, άραγε; Είμαι ηλίθιος, όπως και να έχει. Ας κάτσω στο παγκάκι μου να σας γράψω, μέχρι να έρθει η ώρα για την ταινία. Τουλάχιστον θα δω την ταινία.
5
 
 
 
 
σχόλια
Εάν η κοπέλα που μιλάτε θερμά κάποια στιγμή σου έδειχνε εμπιστοσύνη ,σου έδειχνε φώτος κ τελικά γουσταριζόσασταν θα έδινες μια ευκαιρία???Για εμένα δεν είσαι ηλίθιος,απλά έχεις εγκλωβιστεί στην μοναξιά σου ,βαφτίζοντάς την μοναχικότητα , για να πείθεις τον εαυτό σου οτι δεν φοβάσαι να προχωρήσεις/ξεκολλήσεις αλλά απλά δεν θέλεις...Για μένα κρύβεις ένα διαμαντάκι μέσα σου, που για κάποιους δικούς σου λόγους,φοβάσαι να εξωτερικεύσεις...Εύχομαι κ νομίζω θα συμβεί κ θα εκπλαγείς κ εσύ με εσένα! :)
Οι πιέσεις που αντιμετωπίζουμε είναι πολλές φορές αόρατες στους άλλους. Συμβαίνει τακτικά στη ζωή μας, σε όλα τα επίπεδα στις σχέσεις μας, στη δουλειά μας, με τους φίλους μας, με την οικογένεια μας.Κανείς δεν μπορεί να δει αυτό που δεν αφήνουμε να φανεί και κανείς δεν μπορεί να ακούσει αυτά που δεν λέμε. Όταν λοιπόν περιμένουμε τον άλλον να καταλάβει μόνος του τότε πιθανόν να αρκούμαστε στην πιθανότητα του τυχαίου ή αφηνόμαστε απλά στις υποθέσεις του άλλου.
Δε μου αρέσει η φράση σου "πιέζομαι εύκολα"..Είσαι σίγουρος ότι ερωτεύτηκες εκείνη την -τοτε- 44ηχρονη; Ένιωσες σίγουρα ερωτική έλξη;; Η απλά ήταν μια ας το πω χαρά, από κάποιο ενδιαφέρον που μπορεί να σου έδειξε η γυναίκα αυτή;; Φοβάσαι να κάνεις κίνηση πραγματική με μια κοπέλα , παλικάρι μου, και προτιμάς να ζεις σε ένανΠλατωνικο- κατά φαντασιαν-ερωτα σου;;; Ξύπνα, Έλα στο παρόν, βγες έξω, φλέρταρε και βρες μια κοπέλα να ζήσεις τον πραγματικό έρωτα...
Να μερικοί από τους λόγους που δεν σε πρότεινα για προξενιό! Δεν ήθελα να σε προτείνω σε κάποια κοπέλα ενώ μέσα σου είσαι προσκολλημένος στο παρελθόν. (Διάβαζω χρόνια τη στήλη και ξέρω :))
Scroll to top icon