Football factory

Football factory Facebook Twitter
0

»Ακόμα και στην ταπεινή μπάλα υπάρχουν λογοτεχνικοί έρωτες. Σχέσεις πουσφυρηλατούνται κάτι μεσημέρια, σε τσιμεντένιες εξέδρες, ανάμεσα σε λιόσπορουςκαι κραυγές. Ιστορίες που είτε μένουν ανολοκλήρωτες ή οδηγούνται σε εκπλήρωση.Ο Θοδωρής Ζαγοράκης μάλλον είναι τυχερός άνθρωπος. Δεν είναι μόνο το αυθεντικάλαϊκό προφίλ του, τα αμέτρητα ανταλλαγμένα γαρύφαλλα στα μπουζούκια, η ιατρικάδιαπιστωμένη έκκριση τεστοστερόνης του, ούτε η βγαλμένη από αντρικέςφαντασιώσεις, μετατροπή της Ιωάννας Λίλης, από πανέμορφης γλάστρας σενοικοκυρά, μαγείρισσα και μάνα. Είναι η σχέση του με την παρανοϊκή εξέδρα τουΠΑΟΚ που μετράει.

Ο Ζαγοράκης προαλείφεται για πρόεδρος. Χωρίς τα επικοινωνιακά τερτίπια τουΝτέμη, δίχως τα δισεκατομμύρια των ανόρεχτων Κόκκαλη και Βαρδινογιάννη, αλλά μεκαθαρό κούτελο και ελπίδα για το μέλλον. Για έναν παλαίμαχο παίκτη, λίγο πάνωαπό το μέτριο, με το αρχηγιλίκι στο DNA του, δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη εξέλιξη. Για τονΠΑΟΚ; Ακόμα και αν αποτύχει, όλοι το ξέρουν πως θα το κάνει με τιμιότητα. Αξίαανεκτίμητη στο Βασίλειο των Λαμογιών.

» Την ίδια ώρα, στην αθλητική επικαιρότητα κυριαρχεί ένας περίεργοςηλεκτρισμός. Στους τελικούς του μπάσκετ, ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός θα πάρειτον τίτλο; Και σημαντικότερο απ' όλα: Αυτό θα γίνει πριν φτάσουμε στο τελευταίοπαιχνίδι; To ενδιαφέρονδεν είναι στατιστικό ούτε (μόνο) αθλητικό.

Αν γίνει 5ο παιχνίδι, ο νόμος επιτρέπει σε οπαδούς και των δύοομάδων να πάνε στο γήπεδο. Τα παλικάρια των χρωματιστών στρατών (οι μοναδικοίστην Ευρώπη που πλακώνονται χωρίς να πιουν στάλα αλκοόλης, απλά για τοένστικτο) για πρώτη φορά, ύστερα απόεκείνο το μεσημεράκι στην Παιανία, θα βρεθούν δίπλα - δίπλα. Άλλη μια ευκαιρίαγια τον Πολύδωρα να δηλώσει ικανοποιημένος για όλα. Όπως τότε, που έλεγε χαμογελώνταςανατριχιαστικά «το προλάβαμε το φονικό, μόνο ένας νεκρός από τροχαίο υπήρξε».Ήταν η πρώτη φορά που σύγκρουση ανθρώπου με μαχαίρι ονομάστηκε τροχαίο.

ΥΓ. Το μπάσκετ δεν είναι ταλαίπωρο σαν άθλημα. ΣτηνΕλλάδα σαφώς και έχει να επιδείξει ασφυκτική υγεία σε σχέση με το παρακμιακό(αλλά ακόμα και έτσι πιο εμπορικό) ποδόσφαιρο. Ταλαίπωρο είναι όταν θέλει νασυγκριθεί με το ποδόσφαιρο. Είναι σαν τα μικρά κορίτσια που βάζουν τα γοβάκιακαι το κραγιόν της μάνας τους. Μοιάζουν συμπαθητικά, αλλά στην ουσία παλεύουνάνισα με τις συγκρίσεις και τη γελοιότητα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM