Πατέρας στις ΗΠΑ έβαλε την κόρη του να περπατήσει μέσα στο κρύο ως τιμωρία για το bullying που έκανε

Πατέρας στις ΗΠΑ έβαλε την κόρη του να περπατήσει μέσα στο κρύο ως τιμωρία για το bullying που έκανε Facebook Twitter
0

Βίντεο παραδειγματισμού κατά του bullying ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ένας πατέρας στο Οχάιο των ΗΠΑ.

Ο Ματ Κοξ έβαλη τη δεκάχρονη κόρη του να περπατήσει για 8 χιλιόμετρα, όση δηλαδή είναι η απόσταση από το σπίτι τους προς το σχολείο. Ο λόγος; Η δεκάχρονη μαθήτρια έλαβε ποινή τριήμερης αποβολής από το σχολείο καθώς επιτέθηκε σε συμμαθητή της (για δεύτερη φορά) μέσα στο σχολικό λεωφορείο.


Η τιμωρία που επέβαλε ο πατέρας στη δεκάχρονη μαθήτρια προκάλεσε ποικίλα σχόλια καθώς στο «μάθημα» που ήθελε να πάρει, το κορίτσι αναγκάστηκε να περπάτησε γι' αυτή τη μεγάλη απόσταση μέσα στο κρύο με τον ίδιο να την ακολουθεί με το αυτοκίνητο καταγράφοντάς της με το κινητό του κάνοντας και τον σχετικό σχολιασμό.


Το συγκεκριμένο βίντεο συγκέντρωσε περισσότερες από 15 εκατομμύρια προβολές στο Facebook και χιλιάδες σχόλια.

Στο βίντεο φαίνεται η κόρη του Κοξ να περπατάει στο πλάι του δρόμου κρατώντας την τσάντα της στους 2 βαθμούς Κελσίου.

Εκείνος καθώς την ακολουθεί αναπτύσσει τις απόψεις του για το πόσο κακό είναι το bullying.


«Είναι ανεπίτρεπτο», σχολιάζει και συνεχίζει λέγοντας «αυτός είναι ο δικός μου μικρός τρόπος να το σταματήσω στο ίδιο μου το σπίτι». «Μερικά παιδιά έχουν το προνόμιο να πηγαίνουν με πούλμαν ή με αυτοκίνητο»... «Γνωρίζω πολλούς γονείς που δεν θα συμφωνήσουν με αυτό αλλά κάνω αυτό που νομίζω σωστό για να δώσω στην κόρη μου ένα μάθημα για το bullying». 

Με πληροφορίες από το BBC 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δασμοί Τραμπ: Η Apple μεταφέρει την συναρμολόγηση των iPhone στην Ινδία από την Κίνα

Διεθνή / Δασμοί Τραμπ: Η Apple μεταφέρει την συναρμολόγηση των iPhone στην Ινδία από την Κίνα

Σύμφωνα με πληροφορίες των Financial Times η κίνηση αυτή αποτελεί συνέχεια της στρατηγικής της Apple να διαφοροποιήσει την εφοδιαστική της αλυσίδα, αλλά πλέον γίνεται πιο γρήγορα και πιο εκτεταμένα
LIFO NEWSROOM
Προειδοποίηση Πακιστάν για «ολοκληρωτικό πόλεμο» με την Ινδία λόγω Κασμίρ

Διεθνή / Προειδοποίηση Πακιστάν για «ολοκληρωτικό πόλεμο» με την Ινδία λόγω Κασμίρ

Κλιμακώνονται οι εντάσεις μετά την επίθεση με 26 νεκρούς τουρίστες - Ο υπουργός Άμυνας του Πακιστάν αρνείται κάθε εμπλοκή στη σφαγή – Προειδοποιεί για κίνδυνο πυρηνικής σύρραξης
LIFO NEWSROOM
Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Διεθνή / Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Ο 19χρονος γιος του προέδρου των ΗΠΑ δεν μπορεί να δώσει τον αριθμό του κινητού του, ενώ είναι συνεχώς περικυκλωμένος από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, γεγονός που δυσκολεύει την κοινωνικοποίησή του
LIFO NEWSROOM