Επισήμως εκτός του ΤΧΣ η Α. Σακελλαρίου

Επισήμως εκτός του ΤΧΣ η Α. Σακελλαρίου Facebook Twitter
0

Η τέως διευθύνουσα σύμβουλος Αναστασία Σακελλαρίου υπέβαλλε την παραίτησή της στις 7 Μαΐου, για λόγους ηθικής τάξης, μετά την εισαγγελική πρόταση παραπομπής σε δίκη για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου,

Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ανακοινώνει σήμερα και επισήμως μέσω δελτίου Τύπου την παραίτηση της κας Σακελλαρίου η οποία όπως ανέφερε θπέβαλε την παράιτησή της για λόγους ηθικής τάξης, μετά την εισαγγελική πρόταση παραπομπής σε δίκη για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στο οποίο διατέλεσε στέλεχος και μέλος της επιτροπής χρηματοδοτήσεων κατά το έτος 2012.

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση:


Σε συνέχεια του Δελτίου Τύπου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) της Παρασκευής 8 Μαΐου 2015, ανακοινώνεται η παραίτηση της κας Αναστασίας Σακελλαρίου από τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου.

Η κα Σακελλαρίου διετέλεσε Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ταμείου από το Φεβρουάριο του 2013. Κατά τη διάρκεια της θητείας της ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ανακεφαλαιοποίηση των συστημικών τραπεζών, η συμφωνία των σχεδίων αναδιάρθρωσης και διασφαλίσθηκε η σταθερότητα του ελληνικού τραπεζικού συστήματος μέσα σε εξαιρετικά αντίξοες χρηματοοικονομικές συνθήκες.

Σύμφωνα με τον καταστατικό νόμο του Ταμείου (ν. 3864/2010), η θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου θα πρέπει να καλυφθεί εντός εξήντα ημερών, διαδικασία την οποία επιλαμβάνεται το Υπουργείο Οικονομικών».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόωρη αποπληρωμή του πρώτου μνημονίου - Το σχέδιο της κυβέρνησης

Οικονομία / Πρόωρη αποπληρωμή του πρώτου μνημονίου - Το σχέδιο της κυβέρνησης

Η ισχυρή ανάπτυξη και τα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα επιτρέπουν στην Ελλάδα να αποπληρώσει πρόωρα τις δανειακές υποχρεώσεις που ανέλαβε κατά τη διάρκεια των μνημονίων και να διανείμει κοινωνικό μέρισμα στους πολίτες
LIFO NEWSROOM
Airbnb: Μη νόμιμη η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ για το τέλος επιτηδεύματος – Παραπομπή στην Ολομέλεια του ΣτΕ

Οικονομία / Airbnb: Μη νόμιμη η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ για το τέλος επιτηδεύματος – Παραπομπή στην Ολομέλεια του ΣτΕ

Αιτήσεις ακύρωσης της επίμαχης εγκυκλίου είχαν καταθέσει η ΠΟΜΙΔΑ, ο «Σύνδεσμος Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων» και πέντε εταιρείες βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων
LIFO NEWSROOM