Greece’s Next Top Model: Το transgender μοντέλο που πήρε 4 «ναι» από τους κριτές, αλλά δεν θα δούμε ποτέ στο ριάλιτι

Greece’s Next Top Model: Το transgender μοντέλο που πήρε 4 «ναι» από τους κριτές, αλλά δεν θα δούμε ποτέ στο ριάλιτι Facebook Twitter
0

Η transgender Καίτη Γκραμμά είναι μια από τις περιπτώσεις που κατάφερε να πάρει 4 ναι από τους κριτές, αλλά δεν θα τη δούμε στο πολυσυζητημένο Greece's Next Top Model.


Είναι 22 ετών από τη Θεσσαλονίκη και όνειρο της είναι η καριέρα στο μόντελινγκ ενώ έχει ήδη κάνει αρκετές δουλειές και συνεργάζεται με γνωστό πρακτορείο.

 Δοκίμασε την τύχη της στο ριάλιτι, αλλά ένα υπήρξε ένα ζήτημα που στάθηκε εμπόδιο.

«Πριν από τρεις εβδομάδες διάβασα μια συνέντευξη που έκανε η Σόνια Καζόνι στην Βίκυ Καγιά στο περιοδικό People. Κάποια στιγμή η Σόνια αναρωτήθηκε αν είχαν περάσει από αυτά τα δοκιμαστικά transgender άτομα. Άτομα διεμφυλικά. Η Βίκυ απάντησε: «Βεβαίως! Μάλιστα ήταν μια πολύ γλυκιά και σεμνή κοπέλα. Κούκλα. Με προδιαγραφές μοντέλου. Αλλά δεν μπορέσαμε να την περάσουμε γιατί δεν είχε αλλάξει ακόμα την ταυτότητα της», είπε ο Άρης Καβατζίκης o οποίος πήρε συνέντευξη στην Καίτη για το «Πρωινό».

Greece’s Next Top Model: Το transgender μοντέλο που πήρε 4 «ναι» από τους κριτές, αλλά δεν θα δούμε ποτέ στο ριάλιτι Facebook Twitter
Greece’s Next Top Model: Το transgender μοντέλο που πήρε 4 «ναι» από τους κριτές, αλλά δεν θα δούμε ποτέ στο ριάλιτι Facebook Twitter

Αν και η 22χρονη πήρε το ok και από τους τέσσερις κριτές λόγω της μη αλλαγής της ταυτότητας της, υπήρχε νομικό πρόβλημα για την είσοδο της στο ριάλιτι και το πιθανότερο είναι να μην δούμε καν το στιγμιότυπο από την οντισιόν.

Η Καίτη Γκραμμά περιέγραψε μεταξύ άλλων την εμπειρία της στο Next Top Model.

«Με το που μπήκα και έκανα την πασαρέλα με τα ρούχα ήταν και οι τέσσερις κριτές αμήχανοι. Δεν ήξεραν πως να αντιδράσουν. Ο κύριος Σκουλός είχε τη μεγαλύτερη αμηχανία. Σηκώθηκε όρθιος, ήρθε μπροστά στο πρόσωπο μου, με κοίταξε, δεν ήξερα πως να αντιδράσω, του χαμογελούσα και έκανε την πάρα πολύ αυθόρμητη και αδιάκριτη ερώτηση... «Ε είσαι αγόρι...».

Στη Βίκυ της είπα ότι τη θαυμάζω πολύ και μου είπε ότι «έχεις δυνατότητες να φτάσεις όχι μόνο τη δική μου καριέρα, αλλά να με ξεπεράσεις κιόλας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

When you wear the right shoes , you can go anywhere #model #missmyjob #androgynous #photoshooting #firstphoto #2018 #love #highheels Photography: @iliasagios Hairstyle: @th.gavalas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katy Gramma (@katy_gramma) στις

Ο κύριος Σκουλός μετά την πρώτη έκανε και τη δεύτερη αδιάκριτη ερώτηση, αν έχει γίνει επαναπροσδιορισμός φύλου. Τους είπα ότι δεν έχω επέμβει ούτε στο σώμα μου, ούτε στο πρόσωπο μου και δεν έχω σκοπό να κάνω κάποια άλλη επέμβαση πέρα από αυτή του επαναπροσδιορισμού φύλου.

Ο λόγος που δεν μπήκα στο Next Top Model είναι το νομικό κομμάτι, ότι δεν υπάρχει ακόμα η ταυτότητα. Δεν ήταν το χειρουργικό κομμάτι», εξήγησε ενώ ανέφερε πως οι κριτές την ρώτησαν αν ήθελε να μην εμφανιστεί με μαγιό. Ωστόσο εκείνη το φόρεσε και εξηγεί τι έκανε για να έχει τη σωστή εμφάνιση.

Δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη της Καίτης Γκραμμά:

 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά στο Καλλιμάρμαρο

Πολιτισμός / Μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά στο Καλλιμάρμαρο

Κωνσταντίνος Αργυρός, Μίλτος Πασχαλίδης, Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος, Γιάννης Πλούταρχος, Έλενα Παπαρίζου, Πυξ Λαξ και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες, θα τραγουδήσουν στη μνήμη του Βασίλη Καρρά
LIFO NEWSROOM
Επιστολή καλλιτεχνών προς την Εθνική Πινακοθήκη: «Αποσύρετε τα έργα μας, αν δεν επιστρέψουν τα βανδαλισμένα»

Πολιτισμός / Επιστολή καλλιτεχνών προς την Εθνική Πινακοθήκη: «Αποσύρετε τα έργα μας, αν δεν επιστρέψουν τα βανδαλισμένα»

«Η ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης προστατεύεται συνταγματικά από το άρθρο 16» αναφέρουν, κατηγορώντας ευθέως την Πινακοθήκη και το υπουργείο Πολιτισμού για αδράνεια και προσβολή της συνταγματικής τάξης
THE LIFO TEAM
Τα παιδιά ενός κατώτερου θεού

Πολιτισμός / «Τα παιδιά ενός κατώτερου θεού»: Το πολυβραβευμένο θεατρικό έργο ανεβαίνει το φθινόπωρο στην Ελλάδα

Θεωρήθηκε «επαναστατικό» σαν έργο, καθώς ανέτρεψε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις γύρω από τα άτομα με κώφωση, φέρνοντας στην επιφάνεια τη δύναμη των ανθρώπινων σχέσεων.
LIFO NEWSROOM
Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου εναντίον ΚΑΣ για την απόρριψη Λάνθιμου

Πολιτισμός / Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου εναντίον ΚΑΣ για την απόρριψη Λάνθιμου

Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου δηλώνει τον έντονο προβληματισμό της για την πρόσφατη άρνηση έκδοσης άδειας γυρισμάτων στην Ακρόπολη για την ταινία Bugonia του Γιώργου Λάνθιμου
LIFO NEWSROOM
Ο Ράμι Μάλεκ, ο Βloody Hawk και η Ιζαμπέλ Ιπέρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Ράμι Μάλεκ, ο Βloody Hawk και η Ιζαμπέλ Ιπέρ από αύριο στους κινηματογράφους

To κατασκοπικό θρίλερ «The Amateur» και το ντοκιμαντέρ για τον δημοφιλή ράπερ βρίσκονται στην εμπροσθοφυλακή της εβδομαδιαίας κινηματογραφικής σοδειάς, η οποία αυτή τη φορά διαθέτει και κάποιες ενδιαφέρουσες επιλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: 70 χρόνια, 103 εκδηλώσεις με Μνουσκίν, Κέντριτζ, Τρίφονοφ και φωνές νέων δημιουργών

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Μνουσκίν, Κέντριτζ, Τρίφονοφ και φωνές νέων δημιουργών

Σε αυτήν την επετειακή χρονιά του φεστιβάλ, εκτός από ένα πλούσιο πρόγραμμα, θα δούμε νέες και σημαντικές συμπράξεις -όσα έρχονται στο Ηρώδειο, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Πειραιώς 260 και τον Λυκαβηττό.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ