Η διάσημη τηλεμαγείρισσα και συγγραφέας Nigella Lawson βρέθηκε στη Μύκονο, όπου δοκίμασε την ελληνική κουζίνα και κατενθουσιάστηκε με το κοκορέτσι και το παστίτσιο.
Η Αγγλίδα μαγείρισσα, γνωστή μεταξύ άλλων για το No-Bake Nutella Cheesecake της, δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram διάφορες φωτογραφίες από την επίσκεψή της στο νησί, ανάμεσά τους και μερικές από τα φαγητά που δοκίμασε.
«Σας παρουσιάζω, εδώ από τη Μύκονο, ένα όμορφο πιάτο παστίτσιο και σαλάτα», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας με το παστίτσιο.
Ωστόσο, αυτό που την ξετρέλανε ήταν όπως φαίνεται το κοκορέτσι, με το αντίστοιχο μήνυμα να είναι μακράν πιο ενθουσιώδες, στο οποίο και υμνεί το ελληνικό έδεσμα.
«Έπρεπε να γίνει! Αποχαιρετισμός στη Μύκονο με σουβλάκι και -η πρώτη μου φορά που το τρώω αυτό και είμαι απόλυτα ξετρελαμένη- κοκορέτσι (ελαφρώς κρυμμένο κάτω από τις πατάτες). Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι το κοκορέτσι: είναι το όνειρο εκείνου που λατρεύει τα εντόσθια. Κι αυτή η ξεροψημένη πέτσα από εντόσθια! Μακάρι να είχα φάει περισσότερο. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο μέρος στο Λονδίνο που μπορείς να το βρεις...», σχολίασε δίπλα στη φωτογραφία.
σχόλια