Η Kesha για πρώτη φορά μίλησε στο κοινό για την πάλη της με την κατάθλιψη και τις διατροφικές διαταραχές

Η Kesha για πρώτη φορά μίλησε στο κοινό για την πάλη της με την κατάθλιψη και τις διατροφικές διαταραχές Facebook Twitter
0

Για την πάλη της με τις κρίσεις πανικού, τις αγχώδεις διαταραχές και τις διαταραχές όρεξης μίλησε για πρώτη φορά η νεαρή τραγουδίστρια Kesha και κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων Billboard Women. Πριν από αρκετούς μήνες, η τραγουδίστρια είχε μηνύσει τον παραγωγό της Dr. Luke κατηγορώντας τον για σεξουαλική παρενόχληση και ψυχολογική βία, εξέλιξη που δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην καριέρα της, ενώ οδήγησε στην ψυχολογική της κατάρρευση.

Ωστόσο, χθες και μάλιστα δημοσίως βρήκε το θάρρος να μιλήσει ανοιχτά και μάλιστα ενώπιον κοινού για τα όσα έζησε και παραλίγο να την οδηγήσουν στην αυτοκτονία. 

«Δεν νιώθω καν ότι ήρθα για να πάρω ένα βραβείο, δεν αισθάνομαι καν ότι το αξίζω. Αλλά ήξερα ότι πρέπει να αναγκάσω τον εαυτό μου να σηκωθεί από το κρεβάτι και να είναι εδώ απόψε για να ευχαριστήσει τον κόσμο. Εσάς που μου δίνετε αυτό το βραβείο», είπε η 29χρονη καταφέρνοντας να συγκινήσει το κοινό. 

«Ξέρω ότι δεν είμαι μόνη. Ξέρω ότι αυτές είναι μάχες που δίνουν εκατομμύρια άνθρωποι σε καθημερινή βάση σε όλον τον κόσμο. Η ειρωνεία βρίσκεται στο ότι όσο πιο πολύ αρρώσταινα, τόσο γύρω μου μου έλεγαν πόσο καλύτερα δείχνω και εκεί ακριβώς ήταν το πρόβλημα. Μέχρι που αποφάσισα να αναζητήσω λύση. Βρίσκοντας το θάρρος να βρω μπροστά και να μιλήσω για τη δική μου περίπτωση, ήξερα ότι θα βοηθήσω κάποιον που περνά ακριβώς τα ίδια. Ξέρω ότι είναι τρομακτικό, αλλά αν κάνεις τα πρώτα βήματα για να ζητήσεις βοήθεια, όλο αυτό μπορεί να αλλάξει».

Απευθυνόμενη σε κοινό που την καταχειροκρότησε για τη γενναιότητα της, η Kesha κατέληξε, αναφερόμενη εμμέσως στην περιπέτεια της με τον γνωστό μουσικό παραγωγό: «Πολλές φορές, το ταξίδι μας στη ζωή κρύβει αναπάντεχες στροφές, αλλά αυτή είναι και η ομορφιά της ζωής. Σηκωθείτε πάνω και μην αφήσετε κανέναν να σας κλέψει την ευτυχία. Την αξίζετε. Σας ευχαριστώ που σήμερα μου θυμίσατε ότι την αξίζω κι εγώ».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

gillian anderson

Πολιτισμός / Η Τζίλιαν Άντερσον θέλει να μάθει όλες τις ερωτικές μας φαντασιώσεις

Η διάσημη ηθοποιός και η Bloomsbury, μετά την παγκόσμια επιτυχία του best-seller «Want» , ανακοινώνουν την επόμενη συνεργασία τους και καλούν γυναίκες απ' όλο τον κόσμο να μοιραστούν τις φαντασιώσεις τους.
THE LIFO TEAM
Ναός Οσίου Νικολάου Σικελιώτη

Πολιτισμός / Ναός Οσίου Νικολάου Σικελιώτη: Ένα σημαντικό μνημείο κινδυνεύει με κατάρρευση

Ένα θρησκευτικό, ιστορικό αλλά και αρχιτεκτονικό ορόσημο στους πρόποδες της Δίρφυος, έχει περιέλθει σε τραγική κατάσταση και αντιμετωπίζει πλήθος σοβαρών προβλημάτων.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ
Τζεμ Γιγίτ Ουζούμογλου: Ποιος είναι ο Τούρκος πρωταγωνιστής του Netflix που δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Τζεμ Γιγίτ Ουζούμογλου: Ποιος είναι ο Τούρκος ηθοποιός του Netflix που δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Αθήνα

Ο δημοφιλής Τούρκος ηθοποιός Τζεμ Γιγίτ Ουζούμογλου δεν θα εμφανιστεί στη θεατρική σκηνή της Αθήνας λόγω κρατικής λογοκρισίας και περιοριστικών όρων
LIFO NEWSROOM
«Δεν σιωπούμε» γράφει ο Τούρκος ηθοποιός που ακύρωσε εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Πολιτισμός / «Δεν σιωπούμε» γράφει ο Τούρκος ηθοποιός που ακύρωσε εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστούσε στα «Σκυλιά» του Ανέστη Αζά αλλά συνελήφθη για «υποκίνηση μίσους» κατά του Ερντογάν και αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους
LIFO NEWSROOM
«Όσα Παίρνει ο Άνεμος»: Φωτογραφίες από τις τελευταίες πρόβες λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα

Πολιτισμός / «Όσα Παίρνει ο Άνεμος»: Φωτογραφίες από τις τελευταίες πρόβες λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα

Η μεγάλη ερωτική ιστορία της Μάργκαρετ Μίτσελ ζωντανεύει επί σκηνής με φόντο τον αμερικανικό εμφύλιο - Από 25 Απριλίου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
LIFO NEWSROOM
Τούρκος ηθοποιός ακύρωσε την εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Πολιτισμός / Τούρκος ηθοποιός ακύρωσε την εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Τη θέση του στο έργο αναλαμβάνει ο ηθοποιός Μιχάλης Πητίδης - Η παράσταση «Τα Σκυλιά», που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Αθηνών το 2024, επιστρέφει από την Παρασκευή 25 Απριλίου για δέκα παραστάσεις στο Θέατρο Κιβωτός
LIFO NEWSROOM
Αμαρτωλά βαμπίρ, επίδοξοι bodybuilders και χαριτωμένα πάντα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Αμαρτωλά βαμπίρ, επίδοξοι bodybuilders και χαριτωμένα panda από αύριο στους κινηματογράφους

Το κινηματογραφικό πρόγραμμα της (Μεγάλης) εβδομάδας απαρτίζεται από τρεις ταινίες, από τις οποίες ξεχωρίζει το μεγάλο, πρωτότυπο στοίχημα του Ράιαν Κούγκλερ με τίτλο «Sinners».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ