Η Μελάνια Τραμπ συναντά τον μικρό Δημήτρη από την Ελλάδα και συγκινείται με τα νέα για τη μεταμόσχευση καρδιάς

Η Μελάνια Τραμπ συναντά τον μικρό Δημήτρη από την Ελλάδα και συγκινείται με τα νέα για τη μεταμόσχευση καρδιάς Facebook Twitter
0
Η Μελάνια Τραμπ συναντά τον μικρό Δημήτρη από την Ελλάδα και συγκινείται με τα νέα για τη μεταμόσχευση καρδιάς Facebook Twitter

Η «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ βρέθηκε πριν από δύο μέρες στο νοσοκομείο «Βambino Gesu» της Ρώμης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Ιταλία. Η Μελάνια πέρασε πολλές ώρες με τα παιδιά του νοσοκομείου και οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν να τους διαβάζει βιβλία και να παίζει μαζί τους.

Λίγες ώρες αργότερα, δημοσίευσε μια φωτογραφία από την ιδιαίτερη επίσκεψή της στην μονάδα εντατική θεραπείας όπου συνάντησε ένα αγόρι τριών ετών. Και αυτό το αγόρι είναι ο μικρός Δημήτρης από την Ελλάδα, όπως αποκαλύπτουν διεθνή δημοσιεύματα, αλλά και η εφημερίδα Espresso που επικοινώνησε με το νοσοκομείο στη Ρώμη.

Η Μελάνια Τραμπ αποκάλυψε με τη φωτογραφία της  ότι βρέθηκε μόσχευμα καρδιάς για τον τρίχρονο ενώ φαίνεται να του κρατά το χέρι.

Η «Εspresso» σε επικοινωνία με το νοσοκομείο «Bambino Gesu» επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για τον τρίχρονο Δημήτρη, ο οποίος τα Χριστούγεννα είχε μεταφερθεί με ιταλικό C-130 στη Ρώμη.

«Δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε το όνομά του για λόγους προστασίας της ιδιωτικότητας του, μπορούμε ωστόσο να σας επιβεβαιώσουμε ότι πρόκειται για το μικρό Ελληνόπουλο που διακομίστηκε στη Ρώμη μέσω στρατιωτικού αεροπλάνου C-130 τα Χριστούγεννα δήλωσε στην εφημερίδα ο Τζιλμπέρτο Τρομπέτα από το Γραφείο Τύπου του νοσοκομείου.

Η Μελάνια Τραμπ συναντά τον μικρό Δημήτρη από την Ελλάδα και συγκινείται με τα νέα για τη μεταμόσχευση καρδιάς Facebook Twitter

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Πρώτη Κυρία επισκέφτηκε τον Δημήτρη στο δωμάτιό του, κάθισε δίπλα από το κρεβάτι του και του διάβασε αποσπάσματα από κάποιο παιδικό βιβλίο. Λίγες ώρες αργότερα, έγιναν γνωστά τα ευχάριστα νέα για το μόσχευμα ενώ η Μελάνια σε ανακοίνωσή της αναφέρει:«Κατά την προσγείωσή μας στο Βέλγιο έμαθα για το μικρό αγόρι και την οικογένειά του, που περίμεναν μόσχευμα καρδιάς, πως τελικά βρέθηκε δότης από το νοσοκομείο. Διάβασα ένα βιβλίο και κράτησα το χέρι αυτού του ξεχωριστού μικρού πριν από λίγες ώρες και τώρα η καρδιά μου έχει γεμίσει χαρά».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίγυπτος: Αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι βρήκαν και δεύτερο τάφο του Τούθμωσι Β'

Πολιτισμός / Αίγυπτος: Αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι βρήκαν και δεύτερο τάφο του Φαραώ Τούθμωσι Β'

Το εύρημα έρχεται λίγες μέρες αφότου ο δρ Πίερς Λίτερλαντ ανακοίνωσε την ανακάλυψη του πρώτου τάφου ενός Φαραώ μετά την αποκάλυψη αυτού του Τουταγχαμών πριν από έναν αιώνα
LIFO NEWSROOM
Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM