Η Νικόλ Κίντμαν ξέσπασε σε δάκρυα με αφορμή το ότι είναι μια μητέρα μεγάλης ηλικίας

Η Νικόλ Κίντμαν ξέσπασε σε δάκρυα με αφορμή το ότι είναι μια μητέρα μεγάλης ηλικίας Facebook Twitter
0

Σε δάκρυα ξέσπασε η Nicole Kidman κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξής της, όταν η συζήτηση πήγε στα παιδιά της, σχολιάζοντας πως αυτό που ελπίζει είναι να καταφέρει να τα δει να μεγαλώνουν γιατί ξέρει πως είναι «μεγάλη» πλέον για μητέρα.

Η γνωστή ηθοποιός έχει δύο κόρες, την 8χρονη Sunday Rose και την 6χρονη Faith Margaret με τον σύζυγό της και τραγουδιστή της κάντρι Keith Urban και άλλα δύο, την Isabella (23 ετών) και τον Connor (21 ετών), που είχε υιοθετήσει όταν ήταν παντρεμένη με τον Tom Cruise.

Κληθείσα να απαντήσει ποια είναι η αίσθηση που θέλει να αφήσει στον κόσμο, η 49χρονη Νικόλ είπε πως το μόνο που θέλει είναι να ζήσει αρκετά για να δει τα παιδιά της να μεγαλώνουν, πριν ξεσπάσει σε δάκρυα και αρχίσει να κλαίει. «Με θλίβει αλλά το μόνο που θα ήθελα είναι να είμαι εδώ αρκετόν καιρό ώστε να δω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν και να ανθίζουν» είπε στο CBS. «Απλώς θέλω να είμαι παρούσα, είμαι μια μητέρα μεγάλης ηλικίας...αλλά ό,τι είναι να γίνει θα γίνει» σχολίασε, συγκινημένη μπροστά στις κάμερες.

Στη συνέντευξή της, δεν παρέλειψε και να ευχαριστήσει και τον σύζυγό της, Keith Urban, με τον οποίο είναι παντρεμένη εδώ και μια δεκαετία, που την στήριξε μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της, Tony, από καρδιακή προσβολή το 2014.

Επίσης αποκάλυψε πως ένιωθε πολύ λυπημένη μετά το τέλος του δέκα ετών γάμου της με τον Tom Cruise το 2011, συμπληρώνοντας πως διοχέτευσε όλη αυτήν την θλίψη στην ερμηνεία της στην ταινία «The Hours», που τελικά της χάρισε το Όσκαρ. 

Η διάσημη ηθοποιός πρόσφατα αποκάλυψε πως θεωρεί σοκαριστικό το πόσο μικρή ήταν όταν παντρεύτηκε τον Tom Cruise, καθώς ήταν μόλις 23 ετών. «Ήμουν τόσο μικρή όταν παντρεύτηκα. Κοιτάζω τώρα πίσω και αναρωτιέμαι πώς το έκανα» είπε τον Σεπτέμβριο στο περιοδικό Red. «Κοιτάζεις την Τaylor Swift, πόσο χρονών είναι; Είναι 26. Είχα δύο παιδιά μέχρι τα 27 μου και ήμουν ήδη παντρεμένη τέσσερα χρόνια. Αλλά αυτό ήθελα τότε» πρόσθεσε.

Δείτε το απόσπασμα από την συνέντευξή της στο CBS: 

* Με πληροφορίες από Independent

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΕΞ Ρόμπερτ Πάτινσον, Πανελλήνιον και September 5 από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Πάτινσον, Πανελλήνιον και September 5 από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα σάτιρα επιστημονικής φαντασίας του Μπονγκ Τζουν-Χο, το σφιχτοδεμένο δημοσιογραφικό θρίλερ «September 5» και ένα καταπληκτικό ντοκιμαντέρ με αντικείμενο το ιστορικό σκακιστικό καφενείο των Αθηνών ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μια σημαντική έκθεση στο Παρίσι με τη συνδρομή του Μουσείου Μπενάκη

Πολιτισμός / Μια σημαντική έκθεση στο Παρίσι με τη συνδρομή του Μουσείου Μπενάκη

Η συνεργασία του Μουσείου Μπενάκη με το Musée du Quai Branly στο Παρίσι φέρνει στο σήμερα το μεγάλο ερώτημα, που προέκυψε τη δεκαετία του 1930 και απασχόλησε τους σουρεαλιστές αλλά και την επιστημονική κοινότητα της εποχής, σχετικά με το τι θεωρούμε αντικείμενο τέχνης. 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ