Η Όπρα Γουίνφρεϊ σχολίασε το εξώφυλλο του Vanity Fair με τα τρία χέρια και πόδια και το περιοδικό απαντά

Η Όπρα Γουίνφρεϊ σχολίασε το εξώφυλλο του Vanity Fair με τα τρία χέρια και πόδια και το περιοδικό απαντά Facebook Twitter
Το διορθωμένο εξώφυλλο
1

Η Ρις Γουίδερσπουν και η Όπρα Γουίνφρεϊ έχουν πολύ χιούμορ και το απέδειξαν περίτρανα μετά το επικό photoshop-fail με τρία χέρια και τρία πόδια στο νέο εξώφυλλο του Vanity Fair.

Την Πέμπτη το περιοδικό κυκλοφόρησε το ετήσιο τεύχος του Χόλιγουντ και στο τρίπτυχο εμφανίζονται οι Όπρα Γουίνφρεϊ, Ρις Γουίδερσπουν, Νικόλ Κίντμαν, Τομ Χανκς, Μάικλ Τζόρνταν, Zendaya, Τζέσικα Τσάστεϊν, Κλερ Φόι, Μίχαελ Σάννον, Χάρισον Φορντ, Γκαλ Γκαντότ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο συντάκτης του Vanity Fair, Γκρέυντον Κάρτερ. 

Αν και ομολογουμένως εντυπωσιακό λόγω της κοινής εμφάνισης τόσων σταρ, το εξώφυλλο έχει γίνει από χτες θέμα συζήτησης για όλους τους λάθος λόγους, αφού στη φωτογραφία η Ρις Γουίδερσπουν φαίνεται να έχει τρία πόδια και η Όπρα Γουίνφρεϊ τρία χέρια. 

Η πρώτη που σχολίασε την αποτυχημένη επεξεργασία των εικόνων ήταν η Ρις Γουίδερσπουν, που με μεγάλή δόση αυτοσαρκασμού έγραψε στο Twitter: «Λοιπόν... υποθέτω πως πλέον το γνωρίζουν όλοι... έχω τρία πόδια. Ελπίζω να μπορείτε ακόμη να με αποδεχθείτε για αυτό που είμαι (και δεν πρόκειται ποτέ να απολογηθώ που αγκάλιασα σφιχτά την Όπρα... Αν σου δοθεί η ευκαιρία, το συστήνω ανεπιφύλακτα)».

Αν και οπωσδήποτε το συμπέρασμα που προκύπτει με μια πρώτη ματιά είναι πως η ηθοποιός μοιάζει να έχει τρία πόδια, το περιοδικό εξήγησε πως αυτό που δημιουργεί την αλλόκοτη ψευδαίσθηση είναι στην πραγματικότητα το ύφασμα στο φόρεμά της.

Την ίδια στιγμή, ένας άλλος χρήστης του Twitter παρατήρησε πως σε μία από τις behind-the-scenes φωτογραφίες, φαίνεται σαν η Όπρα Γουίνφρεϊ να έχει τρία χέρια- ένα ακουμπισμένο στο πόδι της, ένα στη μέση της και ένα στη μέση της Ρις Γουίδερσπουν. 

Η Όπρα δεν το άφησε επίσης ασχολίαστο, απαντώντας στην σχετική ανάρτηση της Ρις όπου αναφέρθηκε στο τρίτο χέρι της κάνοντας ανάλογο χιούμορ. 

«Αποδέχομαι το τρίτο πόδι σου. Ξέρω πως αποδέχεσαι το τρίτο χέρι μου», έγραψε στην απάντησή της.

Μετά και το σχόλιο της Όπρα, το Vanity Fair αποφάσισε να πάρει δημοσίως θέση για το αποτυχημένο Photoshop και παραδέχθηκε πως όντως έχει γίνει ένα τεράστιο λάθος. 

«Παρόλο που θα λατρεύαμε την αποκλειστικότητα στο τρίτο πόδι της Ρις Γουίδερσπουν, είναι απλώς η γραμμή του φορέματός της. Όσο για την Όπρα, πώς θα μπορούσε να τα βγάζει όλα πέρα έχοντας μόνο δύο χέρια;», έγραψε το περιοδικό στο Twitter, διευκρινίζοντας πως διόρθωσαν το λάθος στην διαδικτυακή έκδοση. 

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίγυπτος: Αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι βρήκαν και δεύτερο τάφο του Τούθμωσι Β'

Πολιτισμός / Αίγυπτος: Αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι βρήκαν και δεύτερο τάφο του Φαραώ Τούθμωσι Β'

Το εύρημα έρχεται λίγες μέρες αφότου ο δρ Πίερς Λίτερλαντ ανακοίνωσε την ανακάλυψη του πρώτου τάφου ενός Φαραώ μετά την αποκάλυψη αυτού του Τουταγχαμών πριν από έναν αιώνα
LIFO NEWSROOM
Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM