Η Πενέλοπε Κρουζ θα υποδυθεί την Ντονατέλα Βερσάτσε στο "Versace: American Crime Story"

Η Πενέλοπε Κρουζ θα υποδυθεί την Ντονατέλα Βερσάτσε στο "Versace: American Crime Story" Facebook Twitter
1


Δεν θα είναι η Lady Gaga τελικά, αλλά η Πενέλοπε Κρουζ αυτή που θα υποδυθεί την Ντονατέλα Βερσάτσε, την αδελφή του Τζιάνι Βερσάτσε, σε τηλεοπτική σειρά που θα αφηγηθεί τη δολοφονία του σχεδιαστή.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρία παραγωγής, στη σειρά "Versace: American Crime Story", η Ισπανίδα ηθοποιός που βραβεύτηκε με Όσκαρ το 2009 για την ερμηνεία της στην ταινία "Vicky Cristina Barcelona" θα παίξει μαζί με τον Έντγκαρ Ραμίρεζ, ("Το κορίτσι του τραίνου", "Joy", "Carlos"...).


Ο Ραμίρεζ θα υποδυθεί τον διάσημο σχεδιαστή και δημιουργό της αυτοκρατορίας Βερσάτσε, που βρέθηκε νεκρός στα σκαλοπάτια της έπαυλής του στο Μαϊάμι Μπιτς στις 15 Ιουλίου του 1997 σε ηλικία 50 ετών.


Ο δολοφόνος του, τα κίνητρα του οποίου παραμένουν άγνωστα, ταυτοποιήθηκε ως ο Άντριου Κιουνάναν, ο οποίος αυτοκτόνησε μερικές ημέρες μετά την φόνο.


Η σειρά θα σηματοδοτήσει το ντεμπούτο στη μικρή οθόνη της 42χρονης σταρ, μιας από τις μούσες του Πέδρο Αλμοδόβαρ και από τις ηθοποιούς της Ιβηρικής Χερσονήσου με τη μεγαλύτερη παγκοσμίως επιτυχία.


Τα γυρίσματα της "Versace: American Crime Story", διασκευής του βιβλίου της Αμερικανίδας δημοσιογράφου Μορίν Ορθ, θα αρχίσουν τον Απρίλιο ενόψει της προβολής της του χρόνου.


Θα είναι η τρίτη σεζόν της σειράς "American Crime Story" που γνώρισε μεγάλη επιτυχία κυρίως γιατί προχώρησε στην αναψηλάφηση της "δίκης του αιώνα" του Ο.Τζ. Σίμπσον, της υπόθεσης που συγκλόνισε τις ΗΠΑ. Η δεύτερη σεζόν θα εστιαστεί στον τυφώνα Κατρίνα και τη βραδεία αντίδραση των αμερικανικών αρχών στην καταστροφή.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Υπουργείο Πολιτισμού και η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζουν: 3ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 3ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: Μια κατανυκτική εμπειρία στους δρόμους και στα τοπόσημα της Αθήνας

Σε καλλιτεχνική διεύθυνση Γιώργου Κουμεντάκη, το φεστιβάλ θα παρουσιάσει περισσότερες από 40 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις σε εκκλησίες, μουσεία, αρχαιολογικούς και συναυλιακούς χώρους, καλωσορίζοντας για πρώτη φορά στο πρόγραμμά του και την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης.
LIFO NEWSROOM
Μουσείο Πράδο: Πλαστός ο «χαμένος πίνακας» του Καραβάτζιο – Στο στόχαστρο έμπορος τέχνης για απάτη

Πολιτισμός / Μουσείο Πράδο: Πλαστός ο «χαμένος πίνακας» του Καραβάτζιο – Στο στόχαστρο έμπορος τέχνης για απάτη

Η έκθεση του Πράδο ήταν καταπέλτης: το έργο δεν είναι αυθεντικός Καραβάτζιο, αλλά δημιούργημα αγνώστου καλλιτέχνη με «μέτρια τεχνική αρτιότητα», εκτιμώντας την πραγματική αξία του σε μόλις 22.000 ευρώ
LIFO NEWSROOM
Βραβεία GLAAD - Σίνθια Ερίβο: «Οι αντωνυμίες they/them υπάρχουν από τις απαρχές του κόσμου»

Πολιτισμός / Βραβεία GLAAD - Σίνθια Ερίβο: «Οι αντωνυμίες they/them υπάρχουν από τις απαρχές του κόσμου»

Η ηθοποιός τιμήθηκε με το βραβείο Stephen F. Kolzak, το οποίο απονέμεται σε «ανοιχτά queer μέλη της κοινότητας του θεάματος ή των MME για το έργο τους προς την εξάλειψη της ομοφοβίας»
LIFO NEWSROOM
Η Ακαδημία ζητά συγγνώμη για τη μη στήριξη στον Παλαιστίνιο νικητή των Όσκαρ, Χαμντάν Μπαλάλ

Πολιτισμός / Η Ακαδημία ζητά συγγνώμη για τη μη στήριξη στον Παλαιστίνιο νικητή των Όσκαρ, Χαμντάν Μπαλάλ

«Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από τον κ. Μπαλάλ και όλους τους καλλιτέχνες που αισθάνθηκαν ότι δεν υποστηρίχθηκαν από την προηγούμενη δήλωσή μας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Η Coca-Cola Hellenic ακύρωσε την εκδήλωσή της στο Καλλιμάρμαρο

Πολιτισμός / Η Coca-Cola Hellenic ακύρωσε την εκδήλωσή της στο Καλλιμάρμαρο

Σύμφωνα με την εταιρεία «κατά τη διάρκεια των εργασιών ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, τηρώντας απόλυτα τα αρχιτεκτονικά σχέδια και τις μελέτες, όπως είχαν υποβληθεί και εγκριθεί»
LIFO NEWSROOM
Όσκαρ: Πάνω από 500 διάσημοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες επικρίνουν την Ακαδημία για τη μη υποστήριξη του Χαμντάν Μπαλάλ

Πολιτισμός / Όσκαρ: Πάνω από 500 διάσημοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες επικρίνουν την Ακαδημία για τη μη υποστήριξη του Χαμντάν Μπαλάλ

Οι ηθοποιοί Μαρκ Ράφαλο και Πενέλοπε Κρουζ, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Αλφόνσο Κουαρόν συμπεριλαμβάνονται στα ονόματα που έχουν υπογράψει ανοιχτή επιστολή που καταδικάζει την έλλειψη δημόσιας υποστήριξης της Ακαδημίας προς τον Παλαιστίνιο κινηματογραφιστή
LIFO NEWSROOM
Αθωώθηκε η Dua Lipa για το «Levitating» – Το δικαστήριο απέρριψε αγωγή για λογοκλοπή

Πολιτισμός / Αθωώθηκε η Dua Lipa για το «Levitating» – Το δικαστήριο απέρριψε αγωγή για λογοκλοπή

Ο δικαστής είχε αποφανθεί τότε πως δεν υπήρχε καμία ένδειξη πως η Lipa ή οι συνδημιουργοί της είχαν ποτέ «πρόσβαση» στο τραγούδι του συγκροτήματος – βασικό προαπαιτούμενο για τη στοιχειοθέτηση περί λογοκλοπής
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια