LIVE!

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη έκοψε στο πρόσωπο τον Ed Sheeran μ' ένα ξίφος

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη έκοψε στο πρόσωπο τον Ed Sheeran μ' ένα ξίφος Facebook Twitter
2

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη τραυμάτισε κατά λάθος στο πρόσωπο τον Ed Sheeran κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο κάστρο του Γουίντσορ, την κατοικία του πατέρα της και δούκα της Υόρκης, Άντριου.

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε η βρετανική Sun και αναμετέδωσαν τα περισσότερα ΜΜΕ στο νησί, όλα ξεκίνησαν όταν ένας άλλος Βρετανός καλλιτέχνης, ο James Blunt, αστειεύτηκε λέγοντας ότι θα ήθελε πολύ να χριστεί ιππότης.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη πήρε τότε ένα τελετουργικό σπαθί που βρισκόταν στην αίθουσα και επιχείρησε να χειροτονήσει τον Blunt, αλλά όταν προσπάθησε να το σηκώνει πάνω από τον ώμο της, έκοψε κατά λάθος τον Sheeran στο μάγουλο.

«Η λεπίδα τον έκοψε στο πρόσωπο (σ.σ. τον Sheeran), μερικά μόνο εκατοστά από το δεξί του μάτι» τόνισε μία πηγή στην βρετανική εφημερίδα. «Μερικοί καλεσμένοι είπαν ότι ο τραυματισμός θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερος, αλλά ο Sheeran παρέμεινε ήρεμος και προσπάθησε να καθησυχάσει τους παρευρισκομένους».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, όλοι σοκαρίστηκαν από το ατυχές περιστατικό ενώ και η Βεατρική ήταν εμφανώς αναστατωμένη. Όμως ο Ed φέρθηκε σαν πραγματικός Άγγλος τζέντλεμαν και της είπε ότι ήταν απλώς ένα ατύχημα.

Παρόλα αυτά, ο 25χρονος βραβευμένος με Γκράμι τραγουδοποιός χρειάστηκε να μεταφερθεί σε κοντινή κλινική για να του γίνουν ράμματα στο πρόσωπο.

Με πληροφορίες από Sun και Daily Telegraph

Πολιτισμός
2

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όσκαρ 2025: Οι τσάντες δώρων που θα λάβουν οι υποψήφιοι κοστίζουν 216.000 δολάρια

Πολιτισμός / Όσκαρ 2025: Τα δώρα για τους υποψήφιους ηθοποιούς και σκηνοθέτες αξίζουν 216.000 δολάρια

Η συλλογή δώρων περιλαμβάνει διάφορα ταξίδια, το ακριβότερο από τα οποία είναι μια διαμονή τεσσάρων διανυκτερεύσεων σε μια βίλα στις Μαλδίβες αξίας άνω των 23.000 δολαρίων
LIFO NEWSROOM
Φεστιβάλ Δράμας: Νέος καλλιτεχνικός διευθυντής ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Δράμας: Νέος καλλιτεχνικός διευθυντής ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποφοίτησε από το Τμήμα Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ., με ειδίκευση στη Σκηνοθεσία και στη συνέχεια απέκτησε με υποτροφία Μεταπτυχιακό τίτλο στη Συγγραφή Σεναρίου από το University of The Arts του Λονδίνου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια