Kαι ο Τομ Φορντ αρνείται να ντύσει την Μελάνια Τραμπ

Kαι ο Τομ Φορντ αρνείται να ντύσει την Μελάνια Τραμπ Facebook Twitter
0

Αρνητικός εμφανίζεται και ο Tom Ford στο να ντύσει την επόμενη «πρώτη κυρία» του Λευκού Οίκου Μελάνια Τραμπ.

Ο διάσημος Αμερικανός σχεδιαστής, δεν το κάνει όπως είπε για πολιτικούς λόγους, όπως άλλοι συνάδελφοι του, αλλά, όπως τόνισε στην εκπομπή The View, γιατί η Μελάνια «δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα που θέλει να δώσω στη μάρκα μου». Εξομολογήθηκε μάλιστα ότι υπήρχε και παλιότερα πρόταση να ντύσει τη Μελάνια αλλά είχε αρνηθεί και πάλι.

Σημείωσε δε, ότι παρότι ανήκει στους Δημοκρατικούς και ψήφισε Κλίντον, ούτε τη Χίλαρι θα έντυνε, επειδή οι «πρώτες κυρίες», δεν πρέπει να φοράνε τα ρούχα του επειδή είναι πολύ ακριβά και δεν πρέπει να δίνουν μια τέτοια εικόνα στους πολίτες.

Πάντως, παρότι απορρίπτει την Μελάνια, είχε ντύσει κάποια στιγμή τη Μισέλ Ομπάμα για το δείπνο της στο Μπάκιγχαμ. Αλλά τότε, όπως τόνισε, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και ήταν τιμή του.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: 70 χρόνια, 103 εκδηλώσεις με Μνουσκίν, Κέντριτζ, Τρίφονοφ και φωνές νέων δημιουργών

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Μνουσκίν, Κέντριτζ, Τρίφονοφ και φωνές νέων δημιουργών

Σε αυτήν την επετειακή χρονιά του φεστιβάλ, εκτός από ένα πλούσιο πρόγραμμα, θα δούμε νέες και σημαντικές συμπράξεις -όσα έρχονται στο Ηρώδειο, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Πειραιώς 260 και τον Λυκαβηττό.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ