Με το ίδιο κοστούμι στις απονομές βραβείων ο Χοακίν Φίνιξ - Κρατά την υπόσχεσή του

Με το ίδιο κοστούμι στις απονομές βραβείων ο Χοακίν Φίνιξ - Κρατά την υπόσχεσή του Facebook Twitter
1

Στην χθεσινή απονομή των 2020 Critics' Choice Awards, ο Χοακίν Φίνιξ εμφανίστηκε με το ίδιο κοστούμι που φόρεσε στις Χρυσές Σφαίρες.

Η Stella McCartney, σχεδιάστρια του ρούχου, είχε ανακοινώσει πριν από μερικές ημέρες πως ο 45χρονος ηθοποιός θα φορέσει το ίδιο κοστούμι από τον οίκο της σε όλη τη διάρκεια της σεζόν απονομής βραβείων 2020 για να «μειώσει τα άχρηστα υλικά».

«Αυτός ο άνδρας είναι νικητής... Φοράει Μακάρτνεϊ επειδή ενδιαφέρεται για το μέλλον του πλανήτη. Έχει επιλέξει να φορέσει το ίδιο κοστούμι σε όλη τη διάρκεια της απονομής βραβείων για να μειώσει τα άχρηστα υλικά. Είμαι υπερήφανη που ενώνω τις δυνάμεις μου με εσένα. Στέλλα», έγραψε η σχεδιάστρια στο Twitter.


Ο Χοακίν Φίνιξ ασχολείται με τα δικαιώματα των ζώων και θέματα περιβάλλοντος, για τα οποία μιλά συχνά δημοσίως, ενώ αναφέρθηκε σχετικά και στον ευχαριστήριο λόγο του όταν παρέλαβε τη Χρυσή Σφαίρα Α′ Ανδρικού για το ρόλο του «Τζόκερ». Στην χθεσινή τελετή απονομής έφυγε με το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού. 

Με το ίδιο κοστούμι στις απονομές βραβείων ο Χοακίν Φίνιξ - Κρατά την υπόσχεσή του Facebook Twitter
Ο Χοακίν Φίνιξ με την αδερφή του, Ρέιν, στην τελετή απονομής των 2020 Critics' Choice Awards.
Με το ίδιο κοστούμι στις απονομές βραβείων ο Χοακίν Φίνιξ - Κρατά την υπόσχεσή του Facebook Twitter
Ο Χοακίν Φίνιξ στις Χρυσές Σφαίρες, φορώντας το κοστούμι της Stella McCartney.

Στην παραλαβή του βραβείου ευχαρίστησε όμως αυτή την φορά και την μητέρα του. «Πρέπει να ευχαριστήσω την μαμά μου. Μαμά, υπήρξες πάντα η μεγαλύτερη έμπνευσή μου. Ακόμη και όταν η αυτολύπηση με έστειλε σε λάθος δρόμο, δεν με εγκατέλειψες...Εκτιμώ την υποστήριξή σου», είπε ο ηθοποιός σε ένα σπάνιο δημόσιο μήνυμα προς την μητέρα του, ηθοποιός και ακτιβίστρια Αρλίν Φίνιξ.

Ο Χοακίν Φίνιξ αναφέρθηκε επίσης και στο βίγκαν μενού στις Χρυσές Σφαίρες, ευχαριστώντας τους διοργανωτές που δέχθηκαν την πρότασή του.

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ιστορικό Μεταλλευτικό Τοπίο της Σερίφου στο World Monuments Watch

Πολιτισμός / Το Ιστορικό Μεταλλευτικό Τοπίο της Σερίφου στο World Monuments Watch

Έπειτα από αξιολόγηση περισσοτέρων από 200 υποψηφιοτήτων, το μεταλλευτικό τοπίο της Σερίφου επιλέχθηκε ως ένα από τα 25 μνημεία σε όλον τον κόσμο που οφείλουν να προστατευθούν και αναδειχθούν
LIFO NEWSROOM
O καλλιτεχνικός διευθυντής των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, έρχεται στην Ελλάδα

Πολιτισμός / O Thomas Jolly, καλλιτεχνικός διευθυντής των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, έρχεται στην Ελλάδα

Ο Thomas Jolly στις 29 Ιανουαρίου θα βρεθεί στο Γαλλικό Ινστιτούτο, όπου θα συνομιλήσει με τον συγγραφέα και δημιουργό ραδιοφωνικών ντοκιμαντέρ και τηλεοπτικών εκπομπών τέχνης και πολιτισμού Γιώργο Αρχιμανδρίτη
LIFO NEWSROOM
Επίτιμοι διδάκτορες του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ ο Στιβ ΜακΚουίν και η Μπιάνκα Στίγκτερ

Πολιτισμός / Επίτιμοι διδάκτορες του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ ο Στιβ ΜακΚουίν και η Μπιάνκα Στίγκτερ

Στον Βρετανό σκηνοθέτη και στην Ολλανδή σύζυγό του ιστορικό και σκηνοθέτρια απονεμήθηκε ο τίτλος του επίτιμου διδάκτορα για τη μεγάλη κοινωνική και ιστορική αξία του έργου τους, ιδιαίτερα του ντοκιμαντέρ τους «Occupied City»
LIFO NEWSROOM
Πομπηία: Ανακαλύφθηκε πολυτελές, ιδιωτικό λουτρό - Ίσως το μεγαλύτερο που έχει βρεθεί ποτέ εκεί

Πολιτισμός / Πομπηία: Ανακαλύφθηκε πολυτελές, ιδιωτικό λουτρό - Ίσως το μεγαλύτερο που έχει βρεθεί ποτέ εκεί

Το BBC κάνει λόγο για ένα εύρημα που εντοπίζεται «μια φορά στον αιώνα» και έμενε κρυμμένο κάτω από πολλά μέτρα ηφαιστειακών πετρωμάτων και στάχτης για 2.000 χρόνια
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Το μήνυμα είναι ένα και σαφές.Θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερο πληθυσμό (εργάτες/καταναλωτές) με μικρότερο περιβαλλοντικό κόστος. Αυτό πρακτικά σημαίνει περισσότερα κέρδη για κάποιους λίγους και εκλεκτούς.Τα ρούχα (η lifestyle υπερκατανάλωση τους) δεν μπορεί να μπαίνει στο ίδιο σακί με τον βιγκανισμό. Μιλάμε για 2 πολύ διαφορετικές ανάγκες μεταξύ τους, η κατανάλωση κρέατος δεν έχει την ίδια βαρύτητα με την υπερκατανάλωση του lifestyle και αγαθών όπως ο ρουχισμός ή οι ηλεκτρονικές συσκευές.Ναι στα λουκάνικα όχι στα "άχρηστα”.Όχι στις άχρηστες ηλεκτρονικές συσκευές και στην διαρκή οικοδομική δραστηριότητα του real estate. Δεν έχω δει το ίδιο κύμα αντίδρασης ενάντια στην οικοδομική δραστηριότητα όπως βλέπω ενάντια στην κατανάλωση κρέατος. Το να χτίζεις διαρκώς μπλοκ κατοικιών και να ανοίγεις αυτοκινητόδρομους είναι πιο οικολογικό;