«Μυστήριο» με το νέο κάντρι άλμπουμ της Beyoncé: Λείπουν τραγούδια από το βινύλιο, λένε οι φαν της

Beyoncé: Σύμφωνα με τους θαυμαστές της λείπουν τραγούδια του δίσκου από το βινύλιο Facebook Twitter
Beyonce, φωτ.: ΕΡΑ
0

Οι θαυμαστές που προπαρήγγειλαν το νέο, κάντρι άλμπουμ της Beyoncé με τίτλο «Cowboy Carter» σε βινύλιο αναφέρουν ότι πέντε από τα κομμάτια που περίμεναν να έχει ο δίσκος, δεν υπάρχουν. 

Το νέο άλμπουμ της Beyoncé «Cowboy Carter» κυκλοφόρησε την Παρασκευή με επιτυχία και με τους κριτικούς να κάνουν λόγο για «αριστούργημα» και «ένα λαμπερό και έναστρο γουέστερν έπος». Ωστόσο, μερικά από τα τραγούδια που περιμέναν με ανυπομονησία οι φαν της, συμπεριλαμβανομένων των Ya Ya και Spaghetti, φέρεται να μην υπάρχουν στην έκδοση βινυλίου. 

«Είμαι τόσο λυπημένος», έγραψε ένας θαυμαστής στο Reddit, ο οποίος είχε πληρώσει πάνω από 37 λίρες για να προπαραγγείλει το άλμπουμ από το site της Αμερικανίδας σταρ. «Είναι πολύ κρίμα, γιατί το Ya Ya είναι ανάμεσα στα πέντε αγαπημένα μου τραγούδια» του άλμπουμ, είπαν οι συλλέκτες βινυλίων Matt και Juan στο TikTok. 

Σημειώνεται ότι τα τραγούδια που, σύμφωνα με τους φαν της τραγουδίστριας, λείπουν είναι τα: Spaghetti, Flamenco, The Linda Martell Show, Ya Ya και Oh Louisiana. Δεν είναι ακόμα σαφές εάν τα τραγούδια λείπουν σε όλα τα βινύλια που κυκλοφόρησαν.  

Η πιθανότερη εξήγηση είναι ότι η Beyoncé πρόσθεσε αυτά τα τραγούδια την τελευταία στιγμή στο άλμπουμ. Σύμφωνα με το BBC, για τα εργοστάσια που κατασκευάζουν βινύλια πρέπει κάποιος να κάνει κράτηση μήνες νωρίτερα, ενώ οι χρόνοι παράδοσης μπορεί να είναι από 10 εβδομάδες έως έξι μήνες, που σημαίνει ότι τα άλμπουμ πρέπει να ξεκινήσουν να παρασκευάζονται πολύ πριν από την κυκλοφορία τους. 

Αλλά δεν είναι επίσης ασυνήθιστο για τους καλλιτέχνες να τροποποιούν λίστες κομματιών και διασκευές την τελευταία στιγμή, καθώς θαυμαστές ανέφεραν επίσης ότι λείπουν τέσσερα κομμάτια και από το CD. 

Με πληροφορίες από BBC 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM
Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Πολιτισμός / Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Η έκθεση-ορόσημο με τα αξιοσέβαστα στον κόσμο της φωτογραφίας ονόματα των Joel Meyerowitz και Barbara Davidson προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να βιώσει τη δύναμη της φωτογραφίας στην πιο εντυπωσιακή της μορφή.
LIFO NEWSROOM