Το ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Μπομπ Ρος έρχεται στις 25 Αυγούστου

Το ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Μπομπ Ρος έρχεται στις 25 Αυγούστου Facebook Twitter
Ο Μπομπ Ρος
0

Ακόμα κι αν δεν υπήρξατε ποτέ μανιώδεις θεατές της εκπομπής του Μπομπ Ρος, σίγουρα κάποιο ράθυμο μεσημέρι ή κάποιο μελαγχολικό απόγευμα θα σας κράτησε συντροφιά η φιγούρα του χαμογελαστού, μειλίχιου ζωγράφου να λέει ότι «πίσω από αυτό το δάσος θα μπορούσε να κρύβεται ένα γελαστό σύννεφο» και να υποδεικνύει πώς να το ζωγραφίσουμε.

H ημίωρη εκπομπή του Μπομπ Ρος  «Η Χαρά της Ζωγραφικής» (The Joy of Painting) κράτησε 24 σεζόν (!) από το 1983 ως το 1994 στην αμερικανική τηλεόραση. Στη χώρα μας την παρακολουθούσαμε μέσα από τις συχνότητες της κρατικής τηλεόρασης, ντουμπλαρισμένη στα ελληνικά με τη φωνή του Αυγερινού Σουλόπουλου.

Το ντοκιμαντέρ του Netflix με τον εύγλωττο τίτλο Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal and Greed εξερευνά τη σκοτεινή αλήθεια πίσω από τον μύθο. Η πλατφόρμα θέλει να τυλίξει με πέπλο μυστηρίου την παραγωγή, διαρρέοντας στο youtube ένα μυστικοπαθές teaser που διατείνεται ότι θα ήθελαν να μας δείξουν το trailer για την ταινία, αλλά δεν μπορούν και το γιατί θα το διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι την 25η Αυγούστου, όταν θα ανέβει η ταινία στο Netflix. Για όσους δεν μπορούν να περιμένουν, ένα γρήγορο γκουγκλάρισμα θα λύσει αρκετές απορίες, οι υπόλοιποι θα μάθετε όλα τα μυστικά σε μία εβδομάδα.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM
Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Πολιτισμός / Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Η έκθεση-ορόσημο με τα αξιοσέβαστα στον κόσμο της φωτογραφίας ονόματα των Joel Meyerowitz και Barbara Davidson προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να βιώσει τη δύναμη της φωτογραφίας στην πιο εντυπωσιακή της μορφή.
LIFO NEWSROOM