Ο Τζιμ Κάρεϊ δεν παραπέμπεται τελικά σε δίκη για την αυτοκτονία της Καθριόνα Ουάιτ

Ο Τζιμ Κάρεϊ δεν παραπέμπεται τελικά σε δίκη για την αυτοκτονία της Καθριόνα Ουάιτ Facebook Twitter
0

Ο Τζιμ Κάρεϊ δεν θα οδηγηθεί τελικά σε δίκη για τον θάνατο της συντρόφου του, Καθριόνα Ουάιτ, καθώς κατέπεσαν οι σχετικές κατηγορίες πως ευθύνεται για την αυτοκτονία της.

 Η δίκη είχε οριστεί για τις 26 Απριλίου 2018.

Η μητέρα της, Μπριτζίτ Σγουίτμαν, και ο ηθοποιός Μάικ Μπάρτον, πρώην σύζυγός της Ουάιτ, κατέθεσαν μήνυση εναντίον του Τζιμ Κάρεϊ, υποστηρίζοντας πως της προμήθευσε τα φάρμακα που χρησιμοποίησε για να αυτοκτονήσει.

Ο Τζιμ Κάρεϊ δεν παραπέμπεται τελικά σε δίκη για την αυτοκτονία της Καθριόνα Ουάιτ Facebook Twitter

Από την πλευρά του, ο Τζιμ Κάρεϊ είχε απαντήσει καταθέτοντας αγωγή, όπου υποστήριζε ότι η μήνυση εναντίον του ήταν απόπειρα εκμετάλλευσης ώστε να αμαυρωθεί η φήμη με σκοπό το κέρδος. Ο δικηγόρος του ηθοποιού κατέθεσε έγγραφα που ισχυρίζονται ότι η Ουάιτ προετοίμασε μια εκστρατεία εκβιασμού εναντίον του Κάρεϊ με ψεύτικα ιατρικά αρχεία και μηνύματα που την έκαναν να φαίνεται σαν θύμα που ποτέ στο παρελθόν δεν είχε σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Η οικογένειά της Καθριόνα Ουάιτ ισχυριζόταν ότι ο ηθοποιός της μετέδωσε HSV και HPV [σ.σ. ιός του έρπη και ιός των ανθρώπινων θηλωμάτων HPV, που μεταδίδεται σεξουαλικά] και γονόρροια, ωθώντας την έτσι να αυτοκτονήσει με συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Πρόσφατα ο δικηγόρος του Κάρεϊ είχε ζητήσει από το δικαστήριο να αναγκάσει τον Μπάρτον να καταθέσει τις ιατρικές εξετάσεις της Ουάιτ που αποδεικνύουν ότι είχε ΣΜΝ. Τελικά διαπιστώθηκε πως το έγγραφο του 2011 που έγραφε ότι οι εξετάσεις της ήταν καθαρές πριν τη γνωριμία της με τον Τζιμ Κάρεϊ, ήταν πλαστογραφημένο. 

Εκπρόσωπος του ηθοποιού επιβεβαίωσε πως οι κατηγορίες αποσύρθηκαν στις 25 Ιανουαρίου, χωρίς να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο εκτός από το ότι ο Τζιμ Κάρεϊ απλώς θέλει να προχωρήσει στη ζωή του. 

Ο δικηγόρος της οικογένειας δεν έκανε κανένα σχόλιο. 

Με πληροφορίες από The Hollywood Reporter

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΕΞ Ρόμπερτ Πάτινσον, Πανελλήνιον και September 5 από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Πάτινσον, Πανελλήνιον και September 5 από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα σάτιρα επιστημονικής φαντασίας του Μπονγκ Τζουν-Χο, το σφιχτοδεμένο δημοσιογραφικό θρίλερ «September 5» και ένα καταπληκτικό ντοκιμαντέρ με αντικείμενο το ιστορικό σκακιστικό καφενείο των Αθηνών ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μια σημαντική έκθεση στο Παρίσι με τη συνδρομή του Μουσείου Μπενάκη

Πολιτισμός / Μια σημαντική έκθεση στο Παρίσι με τη συνδρομή του Μουσείου Μπενάκη

Η συνεργασία του Μουσείου Μπενάκη με το Musée du Quai Branly στο Παρίσι φέρνει στο σήμερα το μεγάλο ερώτημα, που προέκυψε τη δεκαετία του 1930 και απασχόλησε τους σουρεαλιστές αλλά και την επιστημονική κοινότητα της εποχής, σχετικά με το τι θεωρούμε αντικείμενο τέχνης. 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ