Rihanna και LVMH μαζί - Επιβεβαιώθηκε επισήμως η συνεργασία τους

Rihanna και LVMH μαζί - Επιβεβαιώθηκε επισήμως η συνεργασία τους Facebook Twitter
0

Μετά από μήνες έντονης φημολογίας, ο οίκος Moët Hennessy Louis Vuitton LVMH επιβεβαίωσε επισήμως την συνεργασία του με την Rihannaκαι τα πρώτα προϊόντα της νέας συλλογής για καινούργιο

άζεται Fenty, θα αποκαλυφθούν στις 22 Μαΐου.

«Το να σχεδιάζει μια σειρά όπως αυτή με την LVMH είναι μια απίστευτα ξεχωριστή στιγμή για εμάς. Ο Μπερνάρ Αρνό μου έδωσε μια μοναδική ευκαιρία να φτιάξω έναν οίκο μόδας στο τμήμα με τα πολυτελή είδη, χωρίς καλλιτεχνικά όρια. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο συνεργάτη, τόσο σε δημιουργικό επίπεδο όσο και επιχειρηματικά, και είμαι έτοιμη να δει ο κόσμος τι έχουμε φτιάξει μαζί», δήλωσε η Rihanna για την πολυαναμενόμενη συνεργασία της με τον διάσημο οίκο.


Εξίσου ενθουσιασμένος με την συνεργασία τους εμφανίστηκε και ο Μπερνάρ Αρνό, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton, της μεγαλύτερης εταιρία πολυτελών ειδών, και επίσης ο πλουσιότερος άνθρωπος στην βιομηχανία της μόδας. Η LVMH, όπως είναι ευρύτερα γνωστή, πουλάει μεταξύ άλλων τις τα Louis Vuitton, τις σαμπάνιες Dom Perignon, τα ρολόγια TAG Heuer και τις πολυτελείς βαλίτσες Rimowa.

«Όλοι γνωρίζουν την Rihanna ως μια υπέροχη τραγουδίστρια, αλλά μέσω της συνεργασίας μας στην Fenty Beauty, ανακάλυψα μια πραγματική επιχειρηματία, μια αληθινή CEO και μια εκπληκτική ηγέτη. Βρήκε πολύ φυσικά την θέση της μέσα στον οίκο LVMH. Για να την στηρίξουμε στο ξεκίνημα του Fenty Maison, δημιουργήσαμε μια ταλαντούχα και πολυπολιτισμική ομάδα, που πηγάζει μέσα από την εταιρία μας. Είμαι περήφανος που η LVMH ηγείται αυτού του εγχειρήματος και εύχομαι να έχει μεγάλη επιτυχία», σχολίασε ο Γάλλος επιχειρηματίας.

Η εταιρία καλλυντικών Fenty Beauty της Rihanna σε συνεργασία με την Kendo, ιδιοκτησίας LVMH, έφερε κέρδη 500 εκατ. δολαρίων τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της. Η Fenty είναι το πρώτο brand στη βιομηχανία της μόδας που ξεκινάει από το μηδέν εντός του οίκου LVMH, από τότε που ιδρύθηκε το 1987 από τον Κριστιάν Λακρουά.

Με πληροφορίες από New York Times και Business of Fashion

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ne Zha 2»: Κινεζικό blockbuster σπάει κάθε ρεκόρ και είναι έτοιμο να κατακτήσει τη Δύση

Πολιτισμός / «Ne Zha 2»: Κινεζικό blockbuster σπάει κάθε ρεκόρ και είναι έτοιμο να κατακτήσει τη Δύση

Το «Ne Zha 2» συνδυάζει παραδοσιακά στοιχεία από την κινεζική μυθολογία με μοντέρνα αφήγηση και προηγμένα εφέ, προσεγγίζοντας τόσο το οικογενειακό κοινό όσο και τη νέα γενιά θεατών
LIFO NEWSROOM
Η Τίλντα Σουίντον κατήγγειλε τους «εγκληματίες πολέμου» και τις «κρατικές μαζικές δολοφονίες» από την Μπερλινάλε

Πολιτισμός / Τίλντα Σουίντον: «Οι άπληστες κυβερνήσεις συνεργάζονται με τους καταστροφείς του πλανήτη και τους εγκληματίες πολέμου»

Η ηθοποιός που τιμήθηκε με την Χρυσή Άρκτο στην Μπερλινάλε για το σύνολο της προσφοράς της στον κινηματογράφο χρησιμοποίησε την ομιλία της για να κατακρίνει τις παγκόσμιες ηγεσίες
LIFO NEWSROOM
Τρία σπάνια έργα του Πολ Ντελβό βγαίνουν σε δημοπρασία και αναμένεται να πιάσουν τιμές-ρεκόρ

Πολιτισμός / Τρία σπάνια έργα του Πολ Ντελβό βγαίνουν σε δημοπρασία και αναμένεται να πιάσουν τιμές-ρεκόρ

Ο σουρεαλισμός παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις των συλλεκτών εξαιτίας του διαρκούς ενδιαφέροντος για το πιο σημαντικό καλλιτεχνικό κίνημα του 20ού αιώνα.
LIFO NEWSROOM
Λίνα Μενδώνη: Η έκθεση «Οι Πρίγκιπες της Πύλου», αποκαλύπτει πτυχές του Μυκηναϊκού Πολιτισμού

Πολιτισμός / Η έκθεση «Οι Πρίγκιπες της Πύλου» αποκαλύπτει πτυχές του Μυκηναϊκού Πολιτισμού

Πραγματοποιούνται σημαντικά έργα στην περιοχή της Μεσσηνίας, όπως η ανάδειξη του Παλατιού του Νέστορα, των Θολωτών Τάφων, αλλά και η αποκατάσταση και επέκταση του Αρχαιολογικού Μουσείου
LIFO NEWSROOM
Η ΔΕΗ φωτίζει τα άγνωστα χρόνια της Μαρίας Κάλλας

Πολιτισμός / Η ΔΕΗ «φωτίζει» τα άγνωστα χρόνια της Μαρίας Κάλλας

Το 2023, η ΔΕΗ, ως περήφανος χορηγός του Έτους Κάλλας, στήριξε σημαντικές δράσεις και παραστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για να τιμήσει την επέτειο των 100 χρόνων από τη γέννηση της κορυφαίας σοπράνο.
LIFO NEWSROOM
Η Πέγκυ Ζουμπουλάκη δώρισε 6.099 αρχαία αντικείμενα

Πολιτισμός / Η Πέγκυ Ζουμπουλάκη δώρισε 6.099 αρχαία αντικείμενα στο Δημόσιο

Στο Φετιχιέ Τζαμί πραγματοποιήθηκε σήμερα η παράδοση 179 κινητών μνημείων στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Θήβας ενώ σύντομα θα ολοκληρωθεί η απόδοση της συλλογής σε άλλες εφορείες αρχαιοτήτων.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
I’m Still Here

Πολιτισμός / Βάλτερ Σάλες, Κάπτεν Αμέρικα και Κάλλας από αύριο στις αίθουσες

Το συγκινητικό «I’m Still Here», το νέο «επεισόδιο» του MCU, η επόμενη καταχώριση στο ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς και ένα ντοκιμαντέρ για τη Μαρία Κάλλας είναι μερικές από τις ταινίες που προστίθενται στο (γεμάτο και γενναιόδωρο) πρόγραμμα των κινηματογράφων αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ