Κορωνοϊός: Με χειροκρότημα η έξοδος ασθενούς από ΜΕΘ στην Κρήτη - Το συγκινητικό βίντεο

Κορωνοϊός: Με χειροκρότημα η έξοδος ασθενούς από ΜΕΘ στην Κρήτη - Το συγκινητικό βίντεο Facebook Twitter
0

Ένα συγκινητικό βίντεο, όπου μία ασθενής με κορωνοϊό εξέρχεται της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Βενιζέλειο», στο Ηράκλειο της Κρήτης, είδε το φως της δημοσιότητας. 

«Η συγκίνηση είναι μεγάλη. Η πρώτη ασθενής μας με σοβαρή λοίμωξη από τον νέο κορωνοϊό βγαίνει από την ΜΕΘ και μεταφέρεται στην πνευμονολογική κλινική. Οι πιθανότητες ήταν συντριπτικά εναντίον της. Τα κατάφερε όμως χάρη στις προσπάθειες όσων διακρίνονται πίσω μου, των νοσηλευτών και των γιατρών της μονάδας και όλων των εργαζομένων στο νοσοκομείο, που με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό, πρόσφεραν αυτό που πάντα δίνουν στους ασθενείς μας. Την ευκαιρία της επιβίωσης», έγραψε στη σελίδα του στο Facebook, ο καρδιολόγος και διευθυντής της ΜΕΘ του Βενιζελείου και του ΕΚΑΒ Κρήτης, Ανέστης Κιούλπαλης. 

«Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, άλλα και στον κρητικό λαό που από την πρώτη στιγμή έδειξε αλληλεγγύη σε μια ξένη γυναίκα που χρειαζόταν βοήθεια και δεν είχαμε σκηνές μισαλλοδοξίας και μισανθρωπισμού, που βλέπουμε δυστυχώς σε άλλες περιοχές του κόσμου» έγραψε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι το «Βενιζέλειο» παρότι δεν είναι νοσοκομείο αναφοράς, έδειξε ότι τα καταφέρνει στα δύσκολα.

«Ευελπιστούμε με μεγαλύτερη στήριξη να έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα», καταλήγει η ανάρτηση του κ. Κιούλπαλη. 

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα η ασθενής κατάγεται από τη Λατινική Αμερική και ήταν επιβάτιδα κρουαζιερόπλοιου. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM