Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο γιος 87χρονου που βρέθηκε νεκρός- Μετά από φωτιά στο οικογενειακό διαμέρισμα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο γιος 87χρονου που βρέθηκε νεκρός- Μετά από φωτιά στο οικογενειακό διαμέρισμα Facebook Twitter
0

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ο γιος ενός ηλικιωμένου άνδρα που ανασύρθηκε νεκρός μετά από πυρκαγιά στο διαμέρισμά του, το πρωί της Κυριακής. 

Όπως μετέδωσε το τοπικό thestival.gr, ο 45χρονος άνδρας φέρεται να ευθύνεται για τον θάνατο του ηλικιωμένου πατέρα του, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο άντρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε βάρος του 87χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο εσωτερικό της κατοικίας του, μετά την πυρκαγιά.

Στις 7:20π.μ η πυροσβεστική υπηρεσία δέχτηκε κλήση για φωτιά σε διαμέρισμα πέμπτου ορόφου στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας. Στο σημείο επιχείρησαν δέκα οχήματα - μεταξύ των οποίων βραχιονοφόρο και κλιμακοφόρο- και 25 πυροσβέστες. Ο 45χρονος φέρεται να περιέλουσε τον 86χρονο πατέρα του με βενζίνη και να του έβαλε φωτιά, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να βρει τον θάνατο.

Η πολυκατοικία εκκενώθηκε και η φωτιά ετέθη υπό έλεγχο. Η σύζυγος του ηλικιωμένου υπέστη εγκαύματα και διακομίστηκε σε νοσοκομείο, ενώ ελαφρύτερα τραυματίστηκε και ο 46χρονος αδελφός του φερόμενου ως δράστη. 

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείεται είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

Ελλάδα / Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείω είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

«Ο κτηνοτρόφος λέει ότι τα σκυλιά γάβγιζαν τις τέσσερις τελευταίες μέρες, τις προηγούμενες γιατί δεν γάβγιζαν;» διερωτάται ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας του 39χρονου
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την αστυνομία, στο διάστημα Ιανουαρίου -Φεβρουαρίου πραγματοποίησε έξι διαφορετικές τηλεφωνικές παραγγελίες προϊόντων από εταιρεία εμπορίας οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας 1.153 ευρώ
LIFO NEWSROOM