Live

Υμηττός: «Η καθηγήτρια δεν φορούσε μάσκα και μας τιμωρούσε με απουσίες» - Τι καταγγέλλει μαθητής

Υμηττός: «Η καθηγήτρια δεν φορούσε μάσκα και μας τιμωρούσε με απουσίες» - Τι καταγγέλλει μαθητής Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Αρνήτρια του κορωνοϊού φέρεται να ήταν η καθηγήτρια σε Λύκειο του Υμηττού, η οποία συνελήφθη επειδή δεν φορούσε μάσκα κατά τα μαθήματα, όπως προβλέπεται.

Ο Πρόεδρος του 15μελους του σχολείου όπου εργάζεται η καθηγήτρια δήλωσε στο Open Tv ότι η εν λόγω καθηγήτρια εκτός από το ότι αγνοούσε τους μαθητές της, όταν της ζητούσαν να φορέσει μάσκα γιατί αγωνιούσαν για τους γονείς, τους παππούδες και γενικότερα τις ευπαθείς ομάδες που συναναστρέφονταν καθημερινά, εκείνη όχι μόνο αρνείτο, αλλά τους τιμωρούσε κιόλας, βάζοντάς τους απουσίες.

«Πολλά παιδιά της Β' Λυκείου, μου έλεγαν ότι της ζητούσαν να φορέσει μάσκα. Οι μαθητές της τάξης έλεγαν ότι την παρακαλούσαν να φορέσει μάσκα γιατί είχαν κι ευπαθείς ομάδες στα σπίτια τους κι εκείνη τους έβαζε απουσίες. Έκαναν καταγγελίες οι γονείς και μετά ο διευθυντής. Έλεγε στους μαθητές ότι: δεν πιστεύω στον κορωνοϊό και στη μάσκα. Μακάρι να βάλει τη μάσκα και να γυρίσει. Χρειάζομαι οπωσδήποτε μία φιλόλογο γιατί δίνω πανελλήνιες» είπε ο πρόεδρος του 15μελους.

Ελλάδα
0

Live

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακοπή στη δίκη Κορκονέα - Παραιτήθηκε η συνήγορος υπεράσπισης μετά από αντιπαράθεση με την Κωνσταντοπούλου

Ελλάδα / Διακοπή στη δίκη Κορκονέα - Παραιτήθηκε η συνήγορος υπεράσπισης μετά από αντιπαράθεση με την Κωνσταντοπούλου

Η δικηγόρος Δέσποινα Σβερώνη, που είχε διατελέσει βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή, παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του δολοφόνου του Αλέξη Γρηγορόπουλου
LIFO NEWSROOM