Άλκης Καμπανός: Ένας χρόνος από τη δολοφονία του - Τρισάγιο και πορεία μνήμης σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Άλκης Καμπανός: Ένας χρόνος από τη δολοφονία του - Τρισάγιο και πορεία μνήμης σήμερα στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi.
0

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, για σήμερα η ομάδα του Άρη έχει προγραμματίσει τρισάγιο στη μνήμη του Άλκη στις 11:00 το πρωί, στην οδό που φέρει το όνομά του και στο σημείο που δολοφονήθηκε. 

Παράλληλα, το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 18:00 αναμένεται να πραγματοποιηθεί σιωπηρή πορεία μνήμης από το σημείο της δολοφονίας έως τον Λευκό Πύργο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ, ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) συμμετέχει επίσης στις εκδηλώσεις μνήμης.

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα στις στάσεις όπου υπάρχει εγκατεστημένο το σύστημα τηλεματικής του ΟΑΣΘ θα υπάρχει το μήνυμα «Ποτέ ξανά - Never again», ενώ και λεωφορεία του Οργανισμού θα φέρουν στην μπροστινή τους πινακίδα το μήνυμα «Ποτέ ξανά».

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου συνεδριάζει εκ νέου το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, το οποίο εκδικάζει την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου, για την οποία κατηγορούνται 12 νεαρά άτομα. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαζάχος για Σαντορίνη:

Ελλάδα / Παπαζάχος για ηφαίστειο Σαντορίνης: «Να το συνειδητοποιήσουμε ότι κάποια στιγμή η έκρηξη θα συμβεί»

Οι εκτιμήσεις του καθηγητή σεισμολογίας κατά τη διάρκεια ημερίδας με θέμα «Η Παρακολούθηση του Ηφαιστείου της Σαντορίνης και η Πρόσφατη Σεισμο-Μαγματική Κρίση: Τι έγινε, τι συμβαίνει, τι να περιμένουμε» στο ΑΠΘ
LIFO NEWSROOM