Αρκούδα επιτέθηκε σε βοσκό στη Φθιώτιδα

Αρκούδα επιτέθηκε σε βοσκό στη Φθιώτιδα Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash / Αρχείου
0

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας 63χρονος βοσκός με τραύματα στο πρόσωπο μετά από επίθεση που δέχτηκε από αρκούδα στη δυτική Φθιώτιδα. 

Η επίθεση της αρκούδας, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το lamiareport, καταγράφηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή «Άγιοι Απόστολοι» της ορεινής κοινότητας Μερκάδας του δήμου Μακρακώμης.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο 63χρονος βοσκός αναζητούσε ένα από τα ζώα του κοντά στη στάνη, ακολουθώντας τα σκυλιά του που γαύγιζαν κοντά σε μια πηγή. Σε εκείνο το σημείο γύρω στις 7 το απόγευμα, δέχτηκε την επίθεση από την αρκούδα που τον τραυμάτισε αρκετά σοβαρά στο πρόσωπο πριν τραπεί σε φυγή πιθανότατα από τα σκυλιά που είχε μαζί του.

Η σύζυγός του και άλλοι κυνηγοί που βρίσκονταν στην περιοχή, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου του τοποθετήθηκαν ράμματα.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Δημήτρη Αλεξίου επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του 63χρονου, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες κυνηγών, το τελευταίο διάστημα είχαν δει μία αρκούδα με το μικρό της να περιφέρεται στις ανατολικές πλαγιές του Βελουχίου.

Για το συμβάν διενεργεί προανάκριση το αστυνομικό τμήμα Σπερχειάδας προκειμένου να εξακριβώσει ότι πρόκειται για επίθεση από ζώο και μάλιστα αρκούδα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Ρεπορτάζ / Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Πώς κυλά σήμερα η ζωή στον εθελοντικό οργανισμό; Οι οικονομικές ατασθαλίες, ο κίνδυνος για «λουκέτο», οι αλλαγές στους χώρους, τα ίχνη του πατέρα Αντωνίου, οι αντιδράσεις των παιδιών και ο στόχος της αποϊδρυματοποίησης. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

Ελλάδα / Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

«Η ΔΙΣ εξέφρασε τη λύπη της για το περιεχόμενο συγκεκριμένων έργων και αποφάσισε να ενεργήσει τα δέοντα προς την Ελληνική Κυβέρνηση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM