Βγαίνει από την εντατική εντός της ημέρας ο Λουκάς Παπαδήμος

Βγαίνει από την εντατική εντός της ημέρας ο Λουκάς Παπαδήμος Facebook Twitter
0

Εντός της ημέρας αναμένεται να βγει από την Κλινική Εντατικής Θεραπείας, και να μετακινηθεί στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Λ. Παπαδήμος παραμένει αιμοδυναμικά σταθερός και με ομαλή εξέλιξη των τραυμάτων του.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός τραυματίστηκε την περασμένη Πέμπτη από την έκρηξη παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου, στο αυτοκίνητο που επέβαινε. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νατσιός υπερασπίζεται την επίθεση στην Εθνική Πινακοθήκη και αμφισβητεί το δικαίωμα της τέχνης

Ελλάδα / Ο Νατσιός υπερασπίζεται την επίθεση στην Εθνική Πινακοθήκη και αμφισβητεί το δικαίωμα της τέχνης

Αναφερόμενος ειδικά στην επίθεση του βουλευτή του, ο Δημήτρης Νατσιός υποστήριξε: «Ο βουλευτής της Νίκης είναι βαθύτατα πιστός και, βλέποντας έργα που βανδαλίζουν το πρόσωπο της Παναγίας, έδρασε παρορμητικά. Κατανοώ την πράξη του»
LIFO NEWSROOM