Βούλα: Συνελήφθη 31χρονος με ναρκωτικά και όπλα

Βούλα: Συνελήφθη 31χρονος με ναρκωτικά και όπλα	Facebook Twitter
0

Συνελήφθη στην Βούλα, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, ένας 31χρονος για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μετά από διερεύνηση πληροφοριών αναφορικά με τη δράση του κατηγορούμενου στην διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κοκαΐνη, ακατέργαστη κάνναβη και ναρκωτικά χάπια) στην ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Στην συνέχεια ο 31χρονος συνελήφθη στην περιοχή της Βούλας, να κατέχει με σκοπό την άμεση διακίνηση, ποσότητα κοκαΐνης.

Σε έρευνα πού διενεργήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: 36,2 γραμμ. κοκαΐνης, 41,4 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 4 φαρμακευτικά δισκία, 1 περίστροφο, 1 κυνηγετικό δίκαννο, 1 τυφέκιο με γεμιστήρα, 11 φυσίγγια, 33 σφαίρες, 1 ξιφολόγχη συνολικού μήκους 30 cm, 2.345 ευρώ, 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές, 2 κινητά τηλέφωνα, 1 αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 30.5.2023

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απεργία ταξί τη Μεγάλη Τρίτη για τις λεωφορειολωρίδες: «Μου λένε θα τα κάνουν γυαλιά-καρφιά» είπε ο πρόεδρος ΣΑΤΑ

Ελλάδα / Απεργία ταξί τη Μεγάλη Τρίτη για τις λεωφορειολωρίδες: «Μου λένε θα τα κάνουν γυαλιά-καρφιά» είπε ο πρόεδρος ΣΑΤΑ

«Δεν επιτρέπονται τα ταξί στις λεωφορειολωρίδες» - Τι δήλωσαν ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης και ο πρόεδρος των συνδικαλιστών των ταξί, Θύμιος Λυμπερόπουλος
LIFO NEWSROOM