Εισβολή του Ρουβίκωνα στο δημαρχείο της Ηλιούπολης - Πιάστηκαν στα χέρια με τον δήμαρχο

Εισβολή του Ρουβίκωνα στο δημαρχείο της Ηλιούπολης - Πιάστηκαν στα χέρια με τον δήμαρχο Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ - Φωτογραφία Αρχείου
1

Μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν νωρίτερα σήμερα στο δημαρχείο της Ηλιούπολης.  

Οι εισβολείς μπήκαν στο γραφείο του Δημάρχου Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα μέλη του Ρουβίκωνα προπηλάκισαν μια συνεργάτιδα του δημάρχου, Βασίλη Βαλασόπουλου.

Στη συνέχεια ο ίδιος ο δήμαρχος ενεπλάκη με τους άγνωστους, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν πληροφορίες για υλικές ζημιές ή τραυματισμούς.

Όπως μετέδωσε το ilioupolinews.gr η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. έκανε ορισμένες προσαγωγές κατά την έξοδο των εισβολέων, στο ύψος της κεντρικής πλατείας.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Ρεπορτάζ / Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Πώς κυλά σήμερα η ζωή στον εθελοντικό οργανισμό; Οι οικονομικές ατασθαλίες, ο κίνδυνος για «λουκέτο», οι αλλαγές στους χώρους, τα ίχνη του πατέρα Αντωνίου, οι αντιδράσεις των παιδιών και ο στόχος της αποϊδρυματοποίησης. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

1 σχόλια