Επίθεση με μπογιές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Μυτιλήνης

Επίθεση με μπογιές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Μυτιλήνης Facebook Twitter
SOOC
0

Μπογιές πέταξαν άγνωστοι στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Μυτιλήνη.

Όπως αναφέρουν σε κείμενο που υπογράφουν ως «αναρχικές- αναρχικοί» στο indymedia, η πράξη τους έγινε «ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στον σύντροφο Ντίνο Γιαγτζόγλου, απεργό πείνας από 21/2 και δίψας από 25/2, με αίτημα την δίκαιη μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού».

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρουν ότι επέλεξαν την πράξη αυτή «κρίνοντας τις συνθήκες του κτιρίου ακατάλληλες λόγω του ότι το σπίτι από πάνω κατοικείται».

Επίθεση με μπογιές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Μυτιλήνης Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμπερίληψη είναι να ακούγεσαι χωρίς να πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις

Ελλάδα / Συμπερίληψη είναι να ακούγεσαι χωρίς να πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις

Σε μια εποχή ραγδαίων μετατοπίσεων, στο πλαίσιο του 10ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών αλλά και του «The Upfront Initiative», της πρωτοβουλίας της LiFO και της Tsomokos, σημαντικοί καλεσμένοι υπογράμμισαν τη σημασία των θεμάτων συμπερίληψης, ποικιλομορφίας και ισότητας (DEI) στον χώρο εργασίας. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ