«Επίθεση» στην ιστοσελίδα του υπουργείου Πολιτισμού με κάλεσμα για το συλλαλητήριο

«Επίθεση» στην ιστοσελίδα του υπουργείου Πολιτισμού με κάλεσμα για το συλλαλητήριο Facebook Twitter
1

Χάκερς φαίνεται να επιτέθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, ανεβάζοντας φωτογραφία με παλαιότερη συγκέντρωση από την πλατεία Συντάγματος με το σύνθημα «Η Μακεδονία είναι Ελλάδα»

Στην πρώτη σελίδα της επίσημης ιστοσελίδας του υπουργείου Πολιτισμού (culture.gr) εμφανιζόταν για αρκετά λεπτά το βράδυ του Σαββάτου μια φωτογραφία που παρέπεμπε στο αυριανό συλλαλητήριο της Αθήνας.

Μάλιστα, υπήρχε ενεργό link που παρέπεμπε στο σποτ των διοργανωτών, που καλούν σε μαζική συμμετοχή.

Το κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο, ξένισε αμέσως αρκετούς επισκέπτες της σελίδας οι οποίοι έσπευσαν να αποθηκεύσουν ένα στιγμιότυπο οθόνης.

Μετά από λίγη ώρα οι διαχειριστές του site κατέβασαν ολόκληρη την καρτέλα με την επίμαχη φωτογραφία, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια άλλη εξήγηση ή ανακοίνωση σχετικά με το τι συνέβη.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μυστήριο με τον θάνατο 29χρονου λιμενικού στη Λέσβο – Κάνουν λόγο για δολοφονία οι γονείς του

Ελλάδα / Μυστήριο με τον θάνατο 29χρονου λιμενικού στη Λέσβο – Κάνουν λόγο για δολοφονία οι γονείς του

Η οικογένεια ισχυρίζεται ότι ο γιος τους έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ κάνουν λόγο και για προηγούμενες απειλές κατά της ζωής του και της συζύγου του
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια