Έρευνα για τους «αγνώστους» που πετούσαν πέτρες, δίπλα στα ΜΑΤ

Έρευνα για τους «αγνώστους» που πετούσαν πέτρες, δίπλα στα ΜΑΤ Facebook Twitter
1

Έρευνα διατάχθηκε από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για τα άτομα που φαίνονται σε video να πετρούν πέτρες προς τους διαδηλωτές και να καλύπτονται πίσω από τα ΜΑΤ, στα επεισόδια που έγιναν στη συγκέντρωση στο Κερατσίνι για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Γ. Ρουπακιά.

Συγκεκριμένα, στο video φαίνονται άτομα με πολιτικά δίπλα και πίσω από τους άνδρες των ΜΑΤ, που ρίχνουν πέτρες στους διαδηλωτές.

Εν τω μεταξύ, χθες οδηγήθηκαν στην εισαγγελία Πειραιά οι 34 συλληφθέντες για τα επεισόδια στη συγκέντρωση. Ενας εκ των συλληφθέντων αντιμετωπίζει κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος και σήμερα  αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή.

Οι υπόλοιποι 33, εκ των οποίων οι 25 αφέθηκαν ελεύθεροι, αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πιθανώς υπερβολή τα κλειστά σχολεία» - Καθησυχαστικός ο δήμαρχος Σαντορίνης για τους σεισμούς

Ελλάδα / «Πιθανώς υπερβολή τα κλειστά σχολεία» - Καθησυχαστικός ο δήμαρχος Σαντορίνης για τους σεισμούς

«Μετά τα γεγονότα στο Μάτι ή τα Τέμπη, υπάρχει μεγαλύτερος φόβος και για αυτό λαμβάνονται πιο αυστηρά μέτρα από αυτά που θα λαμβάναμε πριν» είπε ο δήμαρχος Θήρας
LIFO NEWSROOM