Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη Facebook Twitter
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
0

Εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης πήρε η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα.

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, η οποία βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη από νωρίς το πρωί της Παρασκευής, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της πόλης. 

Σύμφωνα με τα ιατρικά αποτελέσματα, αιτία της αδιαθεσίας της ήταν ένα θέμα δερματολογικής φύσεως που αντιμετωπίζει.

Για το βράδυ της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη στην Κομοτηνή μουσική εκδήλωση με τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», η οποία δεν ακυρώθηκε μετά την απώλεια του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη.

Στην εκδήλωση, σύμφωνα με την ΕΡΤ, αναμενόταν να δώσει το παρών η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο γιατρός της Σερίφου που έδωσε τα πάντα, μέχρι που δεν άντεξε άλλο

Οπτική Γωνία / Ο γιατρός της Σερίφου που έδωσε τα πάντα, μέχρι που δεν άντεξε άλλο

Ο Θανάσης Κοντάρης ήρθε από τη Σουηδία για να συμβάλει στη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας στις Κυκλάδες, μετέτρεψε την κλινική της Σερίφου σε μια πρότυπη μονάδα, αλλά αναγκάστηκε να φύγει ξανά.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ