Γεροβασίλη για το πόρισμα του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου: Θα αποδοθεί δικαιοσύνη

Γεροβασίλη για το πόρισμα του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου: Θα αποδοθεί δικαιοσύνη Facebook Twitter
0

Κρίσιμο στοιχείο προκειμένου να ριχτεί άπλετο φως στη διαλεύκανση του τραγικού θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, χαρακτηρίζει το πόρισμα των ιατροδικαστών, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη.

Όπως δηλώνει η Όλγα Γεροβασίλη, το επιστημονικό πόρισμα των ιατροδικαστών δίνει τις πρώτες ηχηρές απαντήσεις, τόσο στην καχυποψία περί συγκάλυψης, όσο και στη μισαλλοδοξία και στην προσπάθεια διαπόμπευσης ενός ανθρώπου που δεν ζει πια.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

«Το επιστημονικό πόρισμα των ιατροδικαστών αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη στην έρευνα για να διαλευκανθεί ο τραγικός θάνατος του Ζακ Κωστόπουλου. Είναι κρίσιμο στοιχείο στην προσπάθεια να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση, δίνοντας τις πρώτες ηχηρές απαντήσεις, τόσο στην καχυποψία περί συγκάλυψης, όσο και στη μισαλλοδοξία και στην προσπάθεια διαπόμπευσης ενός ανθρώπου που δεν ζει πια.

Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμπερίληψη είναι να ακούγεσαι χωρίς να πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις

Ελλάδα / Συμπερίληψη είναι να ακούγεσαι χωρίς να πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις

Σε μια εποχή ραγδαίων μετατοπίσεων, στο πλαίσιο του 10ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών αλλά και του «The Upfront Initiative», της πρωτοβουλίας της LiFO και της Tsomokos, σημαντικοί καλεσμένοι υπογράμμισαν τη σημασία των θεμάτων συμπερίληψης, ποικιλομορφίας και ισότητας (DEI) στον χώρο εργασίας. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ