Χαλάρωση lockdown: Ποια καταστήματα ανοίγουν τη Δευτέρα 5 Απριλίου

Χαλάρωση lockdown: Ποια μαγαζιά ανοίγουν τη Δευτέρα 5 Απριλίου Facebook Twitter
Eurokinissi/Αρχείο
0

Ανοίγει από τη Δευτέρα 5 Απριλίου το λιανεμπόριο, όπως ενημέρωσε νωρίτερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ωστόσο, κλειστά θα παραμείνουν τα mall και τα outlet. Σύμφωνα με τα νέα μέτρα, οι αγορές θα γίνονται αποκλειστικά με την αποστολή μηνύματος στο 13032, με ονοματεπώνυμό, προκειμένου να λαμβάνει ο πελάτης απάντηση για μετακίνηση στο εμπορικό κατάστημα.

Όπως ανακοινώθηκε οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους με τη χρήση του συγκεκριμένου κωδικού αυστηρά για 3 ώρες και μόνο μία φορά ανά 24ωρο.

Τα καταστήματα θα δουλεύουν με click inside και click away και στις δύο περιπτώσεις με ραντεβού, όπως διευκρίνισε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Αναλυτικότερα από την Δευτέρα 5 Απριλίου ανοίγουν:

-όλα τα συνοικιακά καταστήματα

- όλα τα καταστήματα στην Ερμού και τους άλλους εμπορικούς δρόμους

 - Τα μεγάλα καταστήματα- αλυσίδες, που δεν βρίσκονται ωστόσο σε εμπορικό κέντρο.

Υπενθυμίζεται ότι σε κάθε περίπτωση επιτρέπεται, ένας πελάτης ανά 25 τ.μ. ενώ ο μέγιστος αριθμός ανά περίπτωση είναι οι 20 πελάτες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμπερίληψη είναι να ακούγεσαι χωρίς να πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις

Ελλάδα / Συμπερίληψη είναι να ακούγεσαι χωρίς να πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις

Σε μια εποχή ραγδαίων μετατοπίσεων, στο πλαίσιο του 10ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών αλλά και του «The Upfront Initiative», της πρωτοβουλίας της LiFO και της Tsomokos, σημαντικοί καλεσμένοι υπογράμμισαν τη σημασία των θεμάτων συμπερίληψης, ποικιλομορφίας και ισότητας (DEI) στον χώρο εργασίας. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Οπλισμένοι αστυνομικοί πήγαν για έλεγχο σε μαθητική θεατρική παράσταση στην Ιεράπετρα

Ελλάδα / Οπλισμένοι αστυνομικοί πήγαν για έλεγχο σε μαθητική θεατρική παράσταση στην Ιεράπετρα

Η ΕΛΜΕ Λασιθίου έκανε λόγο για «ύβρη κατά της δημοκρατίας» και εξήρε την απόφαση της επιτροπής του φεστιβάλ να τιμήσει το σχολείο με έπαινο για την ελεύθερη έκφραση
LIFO NEWSROOM