Χανιά: Λίγες ώρες πριν το δυστύχημα, ο 45χρονος έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα στο κέντρο της πόλης

Χανιά: Είχε καταγγείλει και άλλος πολίτης τον 45χρονο - Διώκεται για κακούργημα Facebook Twitter
Φωτ. / ΕΡΤ
0

Προθεσμία για την ερχόμενη Τετάρτη ζήτησε και έλαβε για την απολογία του ο 45χρονος οδηγός του θανατηφόρου τροχαίου στα Χανιά, που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (11/1).

Ωστόσο την ίδια ώρα έρχονται νέες πληροφορίες για τον 45χρονο, που υπενθυμίζεται οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ όταν σημειώθηκε το τροχαίο στα Χανιά, καθώς την Παρασκευή έγινε και καταγγελία σε βάρος του από έναν πολίτη, ο οποίος υποστήριξε πως έτρεχε υπερβολικά στο κέντρο της πόλης.

Αναλυτικότερα, ένας πολίτης ενημέρωσε την Άμεση Δράση, ότι ο 45χρονος έτρεχε υπερβολικά στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία Δικαστηρίων. Μάλιστα κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν δίστασε να επιδείξει και επιθετική συμπεριφορά.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως οι τρεις συλληφθέντες αστυνομικοί της Τροχαίας, αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους μετά τις απολογίες τους. Υπενθυμίζεται πως αντιμετωπίζουν την κατηγορία της τυχόν παράβασης καθήκοντος, ενώ αναμένεται η προκαταρκτική εξέταση για την επίμαχη κατηγορία. 

Οι αστυνομικοί είχαν υποβάλει σε αλκοτέστ τον 45χρονο το βράδυ της Παρασκευής, όπου και διαπιστώθηκε ότι ήταν σε κατάσταση μέθης αλλά δεν προχώρησαν στην άμεση σύλληψή του με την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ ούτε του ζήτησαν το δίπλωμα οδήγησης, το οποίο σε προγενέστερο χρόνο τού είχε αφαιρέσει το τμήμα Τροχαίας του ΒΟΑΚ.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμπερίληψη είναι να ακούγεσαι χωρίς να πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις

Ελλάδα / Συμπερίληψη είναι να ακούγεσαι χωρίς να πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις

Σε μια εποχή ραγδαίων μετατοπίσεων, στο πλαίσιο του 10ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών αλλά και του «The Upfront Initiative», της πρωτοβουλίας της LiFO και της Tsomokos, σημαντικοί καλεσμένοι υπογράμμισαν τη σημασία των θεμάτων συμπερίληψης, ποικιλομορφίας και ισότητας (DEI) στον χώρο εργασίας. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Οπλισμένοι αστυνομικοί πήγαν για έλεγχο σε μαθητική θεατρική παράσταση στην Ιεράπετρα

Ελλάδα / Οπλισμένοι αστυνομικοί πήγαν για έλεγχο σε μαθητική θεατρική παράσταση στην Ιεράπετρα

Η ΕΛΜΕ Λασιθίου έκανε λόγο για «ύβρη κατά της δημοκρατίας» και εξήρε την απόφαση της επιτροπής του φεστιβάλ να τιμήσει το σχολείο με έπαινο για την ελεύθερη έκφραση
LIFO NEWSROOM
Αίγιο: Ομολόγησε το διπλό φονικό ο 23χρονος – Προφυλακιστέος μετά την απολογία του

Ελλάδα / Αίγιο: Ομολόγησε το διπλό φονικό ο 23χρονος – Προφυλακιστέος μετά την απολογία του

Παρά την αρχική του στάση, κατά τη σημερινή απολογία του ενώπιον του ανακριτή φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του, γεγονός που οδήγησε στην απόφαση της προσωρινής του κράτησης
LIFO NEWSROOM